Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Kakvo je stanje trenutno u Zvezdi mogao bih ja da vam igram u prvom timu i bili bi prvi... :D
pa kakav si ovako....jesi brz okretan, umeš li da gradiš loptu, moš da trčiš bar 30 munuta, nisi bio oslobođen fizičkog....nije problem, ponudiće Đura, sigurno si jeftiniji od Tejga :P
Posted
pa kakav si ovako....jesi brz okretan, umeš li da gradiš loptu, moš da trčiš bar 30 munuta, nisi bio oslobođen fizičkog....nije problem, ponudiće Đura, sigurno si jeftiniji od Tejga :P
Bio sam brz i okretan, sad sam nesto brzi od Milijasa :D Mogu da trckaram bar 60 minuta i da trcim tvojih 30 bez problema... .Daj mi 10k evra mesecno i nema frke, mogu i beka da igram i to levog :D
Posted

samo da ih nagovorim da ti oproste ružnu prošlost i možeš da se slikaš pored čuvenog plakara u savezu :D

Posted

Samo ako ce Tole da mi podari dres sa brojem 10, inace otpada dogovor :D Obecavam bar 2 autogola i namerni penal po utakmici protiv Zvezde, Vose i Radnickog iz Nisa, a boga mi i iz Kragujevca, protiv Spartaka, OFK Beograda i Rada.

Posted

Neka, imamo mi naseg brata Rnu Rizika za te poslove,stas nam ti :P

Posted

Samo da primetim da smo se opet opustili i da nas gani stižu svojim analizama i diskusijama iako su kasno ušli u sezonu.

Posted

nek stižu, pravilo je izgleda - što više sranja to više postova.

Posted

bez brige, Đura kaže da ostaju Ivanov i Mitrara....nećemo valjda u njega sumnjati

Posted

Znači, već koliko sutra će biti poznate njihove nove dsetinacije. Koga Đura zadržava, 24 h je premija!

Posted

a pre toga Lokomotiva Moskva, Petrolul i Metalist Hrakov, pet utakmica sa eminentnim™ evropskim drugo i trećeligašima. No izgleda nam Lazica ode u Nicu

Posted

pih, izgubićemo sve, Rusi će da nas ugaze a Ukrajinci i Rumini noge da nam izlome....pripreme u Bad Metatarzal

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...