May 29, 201311 yr dok je the Stojanče bio čestitali smo 100%, sad od kad je ova sojka ne bih se iznenadio da se tu nešto promenilo
May 30, 201311 yr Samo da vas obavestim da je 1 Duizburg u kojem je Branimir Bajić kapiten otišao u stečaj i izbačen u 4. ligu Čini mi se da smo pronašli zamenu za Ivanova.
May 30, 201311 yr Samo da vas obavestim da je 1 Duizburg u kojem je Branimir Bajić kapiten otišao u stečaj i izbačen u 4. ligu Čini mi se da smo pronašli zamenu za Ivanova. B.Bajića ?:isuse:možda je stekao pravo na pasoš, pa sad prima od biroa naknadu
May 30, 201311 yr Dinamo Z. doveo golmana, Bunjo vrati seBunja je Bunjevčević a Mladen Božović je Bonja :Pmuzički intermecohttp://youtu.be/bjuyVeDNkFU
May 30, 201311 yr Odličan izbor!"Jedva sam se spasla, kaže za Kurir bivša devojka Alberta Nađa- Albert Nađ me je davio jastukom, hteo je da me siluje, bacao po podu, branio mi da jedem, nazivao me kurvom i ološem - započinje potresnu priču Jelena Stevanović, bivša devojka koordinatora za sportska pitanja u FK Partizan.Bili smo u restoranu u kraju u kom smo živeli. Ručali smo, a on mi je iz čista mira zabio viljušku u ruku i pljunuo u tanjir."