kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 dok je the Stojanče bio čestitali smo 100%, sad od kad je ova sojka ne bih se iznenadio da se tu nešto promenilo
Dr Arslanagić Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Samo da vas obavestim da je 1 Duizburg u kojem je Branimir Bajić kapiten otišao u stečaj i izbačen u 4. ligu Čini mi se da smo pronašli zamenu za Ivanova.
kud u maglu Simoviću Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Samo da vas obavestim da je 1 Duizburg u kojem je Branimir Bajić kapiten otišao u stečaj i izbačen u 4. ligu Čini mi se da smo pronašli zamenu za Ivanova. B.Bajića ?:isuse:možda je stekao pravo na pasoš, pa sad prima od biroa naknadu
Dr Arslanagić Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Dinamo Z. doveo golmana, Bunjo vrati seBunja je Bunjevčević a Mladen Božović je Bonja :Pmuzički intermecohttp://youtu.be/bjuyVeDNkFU
Apollo Creed Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Odličan izbor!"Jedva sam se spasla, kaže za Kurir bivša devojka Alberta Nađa- Albert Nađ me je davio jastukom, hteo je da me siluje, bacao po podu, branio mi da jedem, nazivao me kurvom i ološem - započinje potresnu priču Jelena Stevanović, bivša devojka koordinatora za sportska pitanja u FK Partizan.Bili smo u restoranu u kraju u kom smo živeli. Ručali smo, a on mi je iz čista mira zabio viljušku u ruku i pljunuo u tanjir."
katamaran Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Ajd sad neko da se zali sto kasni plata. Odmah ima da radi viljuska.
borris_ Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Partizan ulazi u LS.Nadj SDNovi mladi trenerDjuricTole
Recommended Posts