mlatko Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 (edited) Jelena sutra prva na Filipu a Novak drugi na Suzani... nači odlično Edited June 4, 2013 by mlatko
Arkadija Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Da li Conga može da pobedi svoju glavu?Inače, sjajan meč
harper lee Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mislim da bi to bilo to od Feda. Izvlacio se on i iz gorih situacija ali ceo ovaj mec nije sasvim svoj. Cak i ne trci na svaku loptu, previse ide na citanje, kao da je ili crk'o ili nije sasvim fit.Tsonga on fire a ja odoh na kisu.
freakns Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Tsonga objasnio... rekoh ja da ce da dobije ;)Ferrer ima sanse za finale, odlicnost!
mlatko Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Nije to ništa.. da je prošao i Troicki bi završio u 3 seta ^_^inače za Tsongu, kad je završio zadnji poen, nije se ni osmelio da slavi. samo se nasmejao, pogledao preko mreže i potrčao da pozdravi legendu
mlatko Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 FedEx ATP Head 2 Head 2 Record 1 Year Tournament & City Surface Round Winner & Score 2012 ATP World Tour Masters 1000 Paris France Hard Q Ferrer, David 6-2, 7-5 Stats 2011 Wimbledon Great Britain Grass R16 Tsonga, Jo-Wilfried 6-3, 6-4, 7-6(1) Stats 2010 ATP World Tour Masters 1000 Rome Italy Clay Q Ferrer, David 6-4, 6-1 Stats Red je na Tsongu, ali šljaka...
Dziber Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Tsonga objasnio... rekoh ja da ce da dobije ;)Ferrer ima sanse za finale, odlicnost!ma kakav ferer, odrace ga crni ko zeca mada nista nisam gledao danas.
duda Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dudo, ne zezaj. Tsonga igra odlican tenis danas. ali ceo ovaj mec nije sasvim svoj. Cak i ne trci na svaku loptu, previse ide na citanje, kao da je ili crk'o ili nije sasvim fit. eto, ne moram ni da ti odgovaram, sam si odgovorio :lolol:ja se ne sećam da sam gledala goreg federerane kažem da je conga bio loš, bio je dobar koliko i inače ume da bude dobaralo takav conga ne bi dobio feda na rg (?!) da ovaj nije bio daleko ispod svoje normalne igreak, ako bi ga i dobio to bi možda bilo u nekom veoma tesnom 5-seteru, ali ovako sigurno nedača, pošto preko puta nije ni rafa ni fed ni novak, ima veeeeliku šansu da dođe u svoje prvo gs finaleja mu to od srca i želim
freakns Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 danas spektakl na court 1Forget/Leconte protiv Bahrami/Cashkapiram da ce Bahrami da izdominira. usput, prognoza kaze suncano, znaci Wawa ga je ugasio. opet nesretnik nece uzeti set
Jean-Luc Picard Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Nažalost! Ta prognoza ide jako i do samog petka. Što otprilike znači da niko neće uzeti set <_<
freakns Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 DZejlena vodi 2-0 u prvom setu, sviraj kraj sudija!inace, kakva brutalna snaga u forhendu mladjahne DZejlene... nisam je dugo gledao, i moguce da mi se zato pricinjava, ali ona taj forhend udara jos slabije nego ranije
Max Morlock Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Neki potok please? Nisam kod kuće, a nemam nikakvu TV oko sebe :(
Далибор Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 (edited) Evo Eurosport HDodlican strimsamo treba reghttp://www.balkanspo...3-BalkanSport-2 Edited June 5, 2013 by Далибор
Recommended Posts