freakns Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nemas slobodnu nedelju na RG, pa nisu oni britanske princeze
Arkadija Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) nemas slobodnu nedelju na RG, pa nisu oni britanske princeze Pa nisu ni oni najnormalniji, nemaju krov i reflektore već decenijama, a izgradiće ih otprilike kada se ljudi nasele na Marsu. Edited June 1, 2013 by Arkadija
harper lee Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Izgleda da je Madrid ipak naterao Novaka da pritiska do kraja i ne opusta se. Nije nesto narocito odigrao ali fokus je bio prisutan sve vreme, a kad je Novak fokusiran i sa nesto slabijom igrom od one koju moze da proizvede, u stanju je lako da pobedi veci deo tura. U svakom slucaju, izgledao je danas neuporedivo solidnije od Nadala, sto je prilicno ohrabrujuce pred to vec vidjeno finale pre finala.
aram Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ja se vise brinem oce li nadal stici do SF-a, nekako bi mi bilo truba da novak osvoji RG a da njega ne pobedi
harper lee Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ja se vise brinem oce li nadal stici do SF-a, nekako bi mi bilo truba da novak osvoji RG a da njega ne pobediSlobodno neka ispadne odmah. Za drugu titulu na RG cemo da idemo u finese.
Čutura Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 novak je danas vracao bugarcetov servis ko '11ste, bugarce maltene i nije imao prednost servisa, zato ga nigde i nije bilo do pred kraj kad je opalio par hejlmerija koji su usli.
duda Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoed.mislm na fh pre svega Edited June 1, 2013 by duda
harper lee Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoNi meni, ali na celom turniru se ne moze videti Bog zna kakav tenis. Ima zanimljivih meceva ali kvalitet tenisa i nije neki. Sve ce to da dodje na svoje u drugoj nedelji.
Arkadija Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoDok god pobeđuje, neću da se bunim
Jean-Luc Picard Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Izgleda da Novak ipak nije znao da je Jelena Genčić umrla.
freakns Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoed.mislm na fh pre svegaigra ko ona stvar, izvinte me sto psujem...ali dobija lagano, tako da i ne znamo koliko je zapravo spreman. kada ga pritisnu siguran sam da ce i NJole povecati kavlitet igre
Recommended Posts