Jump to content

Roland Garros 2013

Featured Replies

pisete kao da se radi o 1 dragutinu topicu.
:fantom:
  • Replies 1.1k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jel sutra pauza ili se igra normalno?

nemas slobodnu nedelju na RG, pa nisu oni britanske princeze :lol:

nemas slobodnu nedelju na RG, pa nisu oni britanske princeze :lol:
Pa nisu ni oni najnormalniji, nemaju krov i reflektore već decenijama, a izgradiće ih otprilike kada se ljudi nasele na Marsu.

Edited by Arkadija

Izgleda da je Madrid ipak naterao Novaka da pritiska do kraja i ne opusta se. Nije nesto narocito odigrao ali fokus je bio prisutan sve vreme, a kad je Novak fokusiran i sa nesto slabijom igrom od one koju moze da proizvede, u stanju je lako da pobedi veci deo tura. U svakom slucaju, izgledao je danas neuporedivo solidnije od Nadala, sto je prilicno ohrabrujuce pred to vec vidjeno finale pre finala.

ja se vise brinem oce li nadal stici do SF-a, nekako bi mi bilo truba da novak osvoji RG a da njega ne pobedi

ja se vise brinem oce li nadal stici do SF-a, nekako bi mi bilo truba da novak osvoji RG a da njega ne pobedi
Slobodno neka ispadne odmah. Za drugu titulu na RG cemo da idemo u finese. :s_a:

novak je danas vracao bugarcetov servis ko '11ste, bugarce maltene i nije imao prednost servisa, zato ga nigde i nije bilo do pred kraj kad je opalio par hejlmerija koji su usli.

nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoed.mislm na fh pre svega

Edited by duda

auh

nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preterano
Ni meni, ali na celom turniru se ne moze videti Bog zna kakav tenis. Ima zanimljivih meceva ali kvalitet tenisa i nije neki. Sve ce to da dodje na svoje u drugoj nedelji.
nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preterano
Dok god pobeđuje, neću da se bunim

Izgleda da Novak ipak nije znao da je Jelena Genčić umrla.

nemojte sada na mene drvlje i kamenje, ali meni se novakova igra i ne dopada preteranoed.mislm na fh pre svega
igra ko ona stvar, izvinte me sto psujem...ali dobija lagano, tako da i ne znamo koliko je zapravo spreman. kada ga pritisnu siguran sam da ce i NJole povecati kavlitet igre