Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted
Sta je, bre, ovo? Da li je ovo jebeno moguce? Ovaj smeh na silu na kraju klipa bi bio previse i za parodiju, cak i za crtani film. Pa, ja ovu seriju moram da gledam, nisam ni znao sta propustam. :lolol:
Cela scena je pisicna, ali zli bucko ima neverovatno zarazan smeh, i kad stigne do "evil laugh" kresenda naglas se smejem svaki put.
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lep vam avatar, kolega!

Posted

Prema scenariju, uskoro bi trebalo da se pojavi i izvesni Mustafa Golubić. Aj u pare da će ga uapsiti&torturisati Herr Tsane von Schweine...

Posted

Aj. Ma nismo mi te sreće. Nego jel dolazi JBT u slijedećoj epizodi?

Posted (edited)

Dolazi mesec maj... nadam se. Razvalio covek osam epizoda a ni mesec dana nije obuhvatio.

Edited by Singer
Posted

Vratite nam kralja! Bez njega smo izgubili sve!A baš me sad zanima je li se snašao, da li je poneo papuče, dobi li abonentsku i kakva im je menza tamo u Londonu. Mogao bi Bajić da ubaci tu i tamo neku scenu kako kraljot istrči na Trafalgaru (bos) da rastera one golubove i onda zaziva osmi lovački puk. Stvarno nas muči sad - prvo nas navuče na važnost lika, a onda nam samo daje scene sa srpskim Dalaj Lamom u Šervudskoj šumi. Gori je i od GRRM-a.

Posted (edited)

Pa to se zove istorijski realizam, jedan minut u realnom životu = jedan minut u epizodi.Edit: @Singer

Edited by Weenie Pooh
Posted

Odlučio sam da pogledam dosadašnje epizode i priključim vam se...u logoru....AHAHAHAHAHAHAHAHA. neću baš moći da gledam nedeljom, mislim da moja gospodja to ne bi tolerisala.

Posted
Aj. Ma nismo mi te sreće. Nego jel dolazi JBT u slijedećoj epizodi?
Još ne, pa tek je maj mjesec u seriji počeo, Tito kalkuliše i čeka direktive iz Moskve.
Sedma epizoda "Tara"U kasno majsko popodne, u dvorište Taralića upada nemačka patrola. U kamion krcat muškarcima, ubacuju Stanoja Taralića.Živana bespomoćno trči za mužem, dok Vukadin i Žarko, skriveni, posmatraju nemili prizor. Hoće li uspeti da se odupru porivu i ostanu nemrimećeni...Pukovnik Draža Mihailović sa svojim saborcima nastavlja prema Srbiji. Prva stanica planina Tara, selo Zaovine - kafana Kod Kodeta Janjića. U gluvo doba, čuje se lupa na vratima. Zatečeni nenadanom posetom, Janjići primaju na konak kraljevsku vojsku, ne znajući da se među njima krije okoreli zločinac. Milisav sluti nevolju... lpv2.jpg
Istina je da bez kralja i sluge mu i Ristovskog ne valja. 1v3g.jpg
Posted
Odlučio sam da pogledam dosadašnje epizode i priključim vam se...u logoru....AHAHAHAHAHAHAHAHA.neću baš moći da gledam nedeljom, mislim da moja gospodja to ne bi tolerisala.
nek' ti je bog u pomoci... ova tema u mnogome pomaze da se izgura cela u toku premijernog emitovanja
Posted
Sedma epizoda "Tara"U kasno majsko popodne, u dvorište Taralića upada nemačka patrola. U kamion krcat muškarcima, ubacuju Stanoja Taralića.Živana bespomoćno trči za mužem, dok Vukadin i Žarko, skriveni, posmatraju nemili prizor. Hoće li uspeti da se odupru porivu i ostanu nemrimećeni...
- Stanojeee!- Živanaaa!- Stanojeee!- Živanaaa!- Stanojeee!(ad infinitum)Šta mislite, da li će Vukadin i Žarko ostati nemrimećeni™? Ja mislim da hoće! :jerry:
Posted
1v3g.jpg
Fuck, pa ova fotka sama za sebe pokazuje sav jad i bedu ove serije. Ako ovako glume celu seriju nemam komentar.Ja nemam zeludac za ovo pa radije samo citam vase opise, to mi je sasvim dovoljno :D
Posted
Odlučio sam da pogledam dosadašnje epizode i priključim vam se...u logoru....AHAHAHAHAHAHAHAHA.neću baš moći da gledam nedeljom, mislim da moja gospodja to ne bi tolerisala.
ccc, jedan mali dim ti je bio dovoljan da se navuces.
Posted
...
:lol:Ovaj debeli liči na Aleksandra Vučića nakon što pojede nešto na šta je alergičan.