Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Mislim da Cane™ zaslužuje svoj zvanični forumski emoticon, ali nisam pri kompu da isečem i predložim negde zvanično... Zavidna količina cliffhangera u ovoj epizodi: odakle je došao i kuda je krenuo Aleksandar Aca Mišić, zašto major Stanković ne voli novog četnika, na koju goru će ih odvesti Draža, kuda će Biković pešaka i otkud on uopšte u Lajkovcu, da li će preživeti Taralić sibling? Živ nisam.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

polako skupljam hrabrost da pogledam tu scenu.

Posted
Koja je jebena svrha te scene?
pitanje kojim se takodje mučim - na kraju sam došao do toga da je scena brilijantna - prvo, povezuje komunjaru i bricu, drugo, pokazuje koliko je komunjara u suštini good guy / ne umem da dokučim pošto nisam gledao prethodne epizode - da li postoji šansa da se do kraja erije začetniči/, treće ostavlja ga baš na onom mestu gde treba da bude za sledeći deo priče, i naravno suptilno podcrtava koliko su švabe bile debele, sadističke, pogane svinje!Radoševa majstorija :Hail:
Posted
polako skupljam hrabrost da pogledam tu scenu.
Skupi hrabrost. Ja nisam zazalio, ta scena je jedino sto sam video od RG-e i jos ne mogu da prestanem da se smejem :lolol:
Posted

okacite tu scenu ovde, da konacno i ja clan forumske crne trojke pogledam nesto iz ove serije

Posted (edited)

E pa ajmo da gledamo polako.editwow-cool.gif

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Isprave bite šen, kom kom, čekaj, kom... Isprave.:Hail:

Posted
Mislim da Cane™ zaslužuje svoj zvanični forumski emoticon, ali nisam pri kompu da isečem i predložim negde zvanično... Zavidna količina cliffhangera u ovoj epizodi: odakle je došao i kuda je krenuo Aleksandar Aca Mišić, zašto major Stanković ne voli novog četnika, na koju goru će ih odvesti Draža, kuda će Biković pešaka i otkud on uopšte u Lajkovcu, da li će preživeti Taralić sibling? Živ nisam.
Bajići se ovim uratkom trude da svima ugode i budu u duhu sveopće tolerancije različitosti, pa će se tako uskoro razotkriti da su majori Stanković i Palošević davnih godina kao klasići na Vojnoj akademiji imali burnu gay aferu.
Posted (edited)
kladim se da ce se u trecem delu cane pojaviti u koznom mantilu i istim makazama seci kravate bori pekicu i clanovima demokratske omladine. jedan krug ce biti zatvoren a gazza ce biti spokojan. Edited by kim_philby
Posted
Scene sa železničke stanice su rađene u Vršcu, možda je i Mionica snimana tamo, ima onakvih delova grada
Vršac je odglumio Mionicu. Preciznije, komšiluk (nekad čuvene) kafane "Kestenov hlad".
Posted

Dugo sam trazio prave reci da opisem kako sam se osecao kad sam gledao tu scenu i nisam ih nasao.Jednostavno, ostao sam nem, zatecen... scena je nestvarna

Posted

Trazim a nikako da naletim na neki Radosev intervju od kad je krenula da se emituje serija. Tipa od prosle, pretprosle epizode ili tako nesto... Nestao covek.

Posted
Bajići se ovim uratkom trude da svima ugode i budu u duhu sveopće tolerancije različitosti, pa će se tako uskoro razotkriti da su majori Stanković i Palošević davnih godina kao klasići na Vojnoj akademiji imali burnu gay aferu.
Eh, da je bar tako! Jedna od prednosti novi obrada starih tema jeste što mogu da se osvetle i neki aspekti privatnih života koji ranije nisu mogli. Baš bi bilo zanimljivo videti serijuo WWII u nas u kojoj, moš misliti, postoje i gejevi, kao što su svakako zasta postojali.Ali naravno, tako nešto je u Radoševoj seriji savršeno nemoguće.