ToniAdams Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 zajeban bio taj rat, prehlada vrebala na svakom koraku.
radisa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A 6. lovački puk? Kralj je baš vezan za njega. I komunisti su iskuidali veze, đubrad jedna.
SNARC Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 da komunisti nisu grizli zice ovaj nas slinavi kralj bi sam raspickao Svabe..ali eto, komunisti
Singer Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ovaj preko kapiju malo gleda skupstinu a malo gledi i dvor...
radisa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A kovčezi sa zlatom? 72 komada.Pa ovaj Radoš potvrđuje sve što su komunisti pričali.Kralj bio pičkica, oficiri nesposobni, ministri lopovi, nepotizam na svakom koraku.Kao da su ga angažovali iz KPJ da radi seriju.
Weenie Pooh Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jel' reč "gerila" bila poznata sredinom XX veka? U ne-španskim jezicima, mislim? Meni nekako logično da je to produkt moderne pop-kulture, danas može da se očekuje da svako zna šta to znači, ali 1941.?
morgana Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ja ne gledam seriju ali redovno pratim topik, dosta je zabavno i ima tu neku dramaturgiju. ko je od vas rados?
Recommended Posts