dillinger Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nije li to Bjelina slika iz onog italijanskog filma gde on partizanski krvolok puni fojbe Italijanima iz Istre?
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nije li to Bjelina slika iz onog italijanskog filma gde on partizanski krvolok puni fojbe Italijanima iz Istre?i meni se tako cini. takodje mi se cini da je fojbe punio s velikim uzivanjem.
Roger Sanchez Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Meni je najbolji moment u trejleru kad se MC Čiča čudi™ paljenju kuća. Pa čak i ako se tu treba pokazati da su ustvari Muslimani prvi počeli s dejstvima, ka' i u ovom ratu. Onda još bolje!hodor
Filipenko Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 btw, kad smo vec kod toga: jel tijanic ziv? Izgleda da jeste, ako je verovati podvučenom crvenom.Obratiti pažnju koliko tu rodbine ima na najbitnijim mestima, bato...(podvučeno belim)
Blueberry Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nije li to Bjelina slika iz onog italijanskog filma gde on partizanski krvolok puni fojbe Italijanima iz Istre?Nije. Zar je moguće da ti mladež & cigarilos (3,5 sata pred Kadinjačutm) ništa ne govore?BTW, hit dramske trilogije je ipak nešto drugo... 'The Chetnik Who Loved Me'
Turnbull Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) Meni je najbolji moment u trejleru kad se MC Čiča čudi™ paljenju kuća. Pa čak i ako se tu treba pokazati da su ustvari Muslimani prvi počeli s dejstvima, ka' i u ovom ratu. Onda još bolje!hodorNe samo da se to želi pokazati u seriji, nego mora da bude jasno i u trejleru. Da ni slučajno niko ne bude u dilemi. Edited May 21, 2013 by Syme
Tresko Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 verovatno će radoš da udari na emotivnu notu, zabra(đe)njenu ljubav između četnikinje i četničkog vojvode.Nešto ovako:http://www.youtube.com/watch?v=Sn78vM3TZ_w
Sludge Factory Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (mada se negde nadam da bi možda sve ovo moglo isprovocirati Dragojevića da učini i načini nešto)Ne znam kako bi to sad izveo s obzirom na to da su on i Bjela drugari i 1 umetnicki saradnici.ovo bajicevo je na nivou balkan ekspresa (ali sada ozbiljno).Nemoj molim te, vec sad deluje da je balkan ekspres keva spram ove pateticne lagarije.
Аврам Гојић Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 da, treba obavezno staviti taj najveci podvig cetnika! mogli su da pilote pobiju ili ih predaju Nemcima, a nisu.velicanstven antifasisticki poduhvat
ficfiric Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Nije jos trenutak da se piloti ubace u seriju. Cek prvo da drustvo zauzme stav ko su negativci - Ameri ili Nemci
Töölönlahti Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) gde su americki piloti u trejleru?! :(Jes' ti jeo bunike? Pa kriju ih, zato ih nema... <_< Edited May 21, 2013 by Oxymoron
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 americki piloti pobegli od japanskog zuluma u perl harboru.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts