Frank Pembleton Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 bjeli je scenario za to pisao, ukoliko me secanje dobro sluzi, ranko bozovic a trebalo je da rezira pjer zalica. koliko sam ja imao uvid u taj scenario to je prohujalo s vihorom za ovo sto radi bajic.btw, dobar film o sudbini nemacke manjine je vec snimljen i to jos 1967. u pitanju je film mali vojnici bate cengica.Slusaj nasao bi Bjela nacin da to upropasti...
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Meni je Glogi okej u Klopci.meni the trap nije ok. ali to najmanje ima veze sa glogijem.
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Slusaj nasao bi Bjela nacin da to upropasti...vratice se swabe!
dillinger Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Dobro je ovo, bolje Radoš da snima Ravnu Goru nego neki Gorčin Kadinjaču.
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 cekaj bre dillinger - gorcin je vec radio svoj anti-partizanski epik kada je snimio ubistvo sa predumisljajem. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
dillinger Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 cekaj bre dillinger - gorcin je vec radio svoj anti-partizanski epik kada je snimio ubistvo sa predumisljajem.Sent from Bender's iPad using TapatalkUf, istina. Pao mi je na pamet i Paskaljević al se sad setih i Vremena čuda, ono kad freske izbijaju ispod partizanskog kreča.Ma...hteo sam reći da je bolje sad da se četnici blamiraju nego da neki smarač građanske provinijencije snima partizanštinu.Neka ih, neka i oni dobiju svoje Neretve i Užičke republike.(mada se negde nadam da bi možda sve ovo moglo isprovocirati Dragojevića da učini i načini nešto)
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) Uf, istina. Pao mi je na pamet i Paskaljević al se sad setih i Vremena čuda, ono kad freske izbijaju ispod partizanskog kreča.Ma...hteo sam reći da je bolje sad da se četnici blamiraju nego da neki smarač građanske provinijencije snima partizanštinu.Neka ih, neka i oni dobiju svoje Neretve i Užičke republike.(mada se negde nadam da bi možda sve ovo moglo isprovocirati Dragojevića da učini i načini nešto)miskovic the son je hteo da producira film o cetnicima koji spasavaju americke pilote ili tako nesto. a uzicka je dobar film. ipak je zika mitrovic kinoklubas.ovo bajicevo je na nivou balkan ekspresa (ali sada ozbiljno).edit: paskaljoni je podrzavao milosevica u povratku casti srpske elite sve do 1993. godine. ima negde i onaj njegov pokajnicki intervju. kapiram da je pomislio da ce neumitna intervencija nesto ranije da dodje pa je obrnuo curak. Edited May 21, 2013 by kim_philby
Tale Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Auuuu, čim spominju Mustafu Golubića već vidim šta će tu da bude...Josif Staljin kapira da je Tito suviše ekstreman i šalje Mustafu Golubića da ga likvidira, ovaj u svoje slobodno vreme diže Smederevo u vazduh, a Tito onda umesto da bude pokoran i veran član partije njega prodaje Gestapu
adam Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 a ja magarac smatrao da bi narod trebao poceti da placa pretplatu. ne smem ni da zamislim sta bi sve snimali da imaju para.
hattori Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 u znak odmazde, predlazem da se rehabilituje drug mrco i da mu se vrate sva forumaska prava.
kim_philby Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 u znak odmazde, predlazem da se rehabilituje drug mrco i da mu se vrate sva forumaska prava.+1
Аврам Гојић Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 (edited) uncanny resemblance Edited May 21, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts