May 21, 201311 yr bjeli je scenario za to pisao, ukoliko me secanje dobro sluzi, ranko bozovic a trebalo je da rezira pjer zalica. koliko sam ja imao uvid u taj scenario to je prohujalo s vihorom za ovo sto radi bajic.btw, dobar film o sudbini nemacke manjine je vec snimljen i to jos 1967. u pitanju je film mali vojnici bate cengica.Slusaj nasao bi Bjela nacin da to upropasti...
May 21, 201311 yr Meni je Glogi okej u Klopci.meni the trap nije ok. ali to najmanje ima veze sa glogijem.
May 21, 201311 yr cekaj bre dillinger - gorcin je vec radio svoj anti-partizanski epik kada je snimio ubistvo sa predumisljajem. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
May 21, 201311 yr cekaj bre dillinger - gorcin je vec radio svoj anti-partizanski epik kada je snimio ubistvo sa predumisljajem.Sent from Bender's iPad using TapatalkUf, istina. Pao mi je na pamet i Paskaljević al se sad setih i Vremena čuda, ono kad freske izbijaju ispod partizanskog kreča.Ma...hteo sam reći da je bolje sad da se četnici blamiraju nego da neki smarač građanske provinijencije snima partizanštinu.Neka ih, neka i oni dobiju svoje Neretve i Užičke republike.(mada se negde nadam da bi možda sve ovo moglo isprovocirati Dragojevića da učini i načini nešto)
May 21, 201311 yr Uf, istina. Pao mi je na pamet i Paskaljević al se sad setih i Vremena čuda, ono kad freske izbijaju ispod partizanskog kreča.Ma...hteo sam reći da je bolje sad da se četnici blamiraju nego da neki smarač građanske provinijencije snima partizanštinu.Neka ih, neka i oni dobiju svoje Neretve i Užičke republike.(mada se negde nadam da bi možda sve ovo moglo isprovocirati Dragojevića da učini i načini nešto)miskovic the son je hteo da producira film o cetnicima koji spasavaju americke pilote ili tako nesto. a uzicka je dobar film. ipak je zika mitrovic kinoklubas.ovo bajicevo je na nivou balkan ekspresa (ali sada ozbiljno).edit: paskaljoni je podrzavao milosevica u povratku casti srpske elite sve do 1993. godine. ima negde i onaj njegov pokajnicki intervju. kapiram da je pomislio da ce neumitna intervencija nesto ranije da dodje pa je obrnuo curak. Edited May 21, 201311 yr by kim_philby
May 21, 201311 yr Auuuu, čim spominju Mustafu Golubića već vidim šta će tu da bude...Josif Staljin kapira da je Tito suviše ekstreman i šalje Mustafu Golubića da ga likvidira, ovaj u svoje slobodno vreme diže Smederevo u vazduh, a Tito onda umesto da bude pokoran i veran član partije njega prodaje Gestapu
May 21, 201311 yr a ja magarac smatrao da bi narod trebao poceti da placa pretplatu. ne smem ni da zamislim sta bi sve snimali da imaju para.
May 21, 201311 yr u znak odmazde, predlazem da se rehabilituje drug mrco i da mu se vrate sva forumaska prava.
May 21, 201311 yr u znak odmazde, predlazem da se rehabilituje drug mrco i da mu se vrate sva forumaska prava.+1