Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

samo da pohvalim kasting, ovo je idealna uloga za Glogovca, obojica su mrtva puvala

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni je neshvatljivo da je ovima dozvoljeno da nesmetano snimaju po Beogradu. Nabijem nas na kurac

Posted

gore je nego što sam mislio..."ako narod izgubi slobodu, kad-tad će je povratiti, a ako izgubi kralja... IZGUBIO JE SVE!"

Posted

Ali 3:44, družina prstena FTW!

Posted
Ali 3:44, družina prstena FTW!
+1 i meni isto palo na pamet. major pita đe ćemo kad pređemo drinu, a mudri vođa kaže: ne znam, videćemo...
Posted

"Poluuplakani uzurpator Petar: Šta je bolje, đenerale, da umrem od stida ili da časno poginem u svojoj zemlji?" :0.6:Gospodine Maček, koje to vi informacije imate, a mi ih nemamo? :naughty:Mjuza dok se Draža™ okreće da mu vidimo bradu lice :cry:"Rekao sam vam, ako se negde u Srbiji pojave komunisti, da ja to moram odmah da znam, jel tako!!!" - naravno opet u fazonu da komunista nigde nije bilo nego su pali sa Marsa :s_p:

Posted

BTW možete da prebacite i na Serije podforum...mada, još uvek neće početi, verovatno je prikladnije da bude ovde da psujemo majke, pardon, raspravljamo o RTSu i politici pametnog trošenja državnog novca...

Posted

ovo je bilo mucnih nekoliko minuta. dramski je toliko lose da nisam ni stigao do kvislinske ideologije.

Posted

inace super je sto su ispunili obecanje i napravili seriju koja daje uravnotezen pogled na obe strane bratoubilackog sukoba :lolol:

Posted

Ja sam se iskreno obradovao kad sam cuo da su "malo zastali zbog finansijskih teskoca".Rekoh dobro je ipak nece raditi , kad jbga....

Posted

pa dobro prikazali su i skojevce, studentariju po bg-u, one dve će sigurno završiti na banjici, umreće za ideale, za bolji i ravnopravniji svet- naravno možda ih prikažu i kao naivne žrtve i pione u ruskim rukama koji su su se okrenuli protiv braće zarad brkatog gruzijca, videćemo

Posted (edited)
Ja sam se iskreno obradovao kad sam cuo da su "malo zastali zbog finansijskih teskoca".Rekoh dobro je ipak nece raditi , kad jbga....
+1Ponadao sam se da je i silazak onih prethodnih sa vlasti malo poremetio Radoševe konstrukcije, ali zaradovah se prerano.
pa dobro prikazali su i skojevce, studentariju po bg-u, one dve će sigurno završiti na banjici, umreće za ideale, za bolji i ravnopravniji svet- naravno možda ih prikažu i kao naivne žrtve i pione u ruskim rukama koji su su se okrenuli protiv braće zarad brkatog gruzijca, videćemo
Naivna gradska deca kojom manipulišu
.Jebiga, kad nije bilo Dragojle Popović da ih prevaspita i izvede na pravi put. Edited by Syme