Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tjekom bitke na neretvi(film )u prvom frejmu čuvene scene sa o. velsom se pojavio krol "sutra u 20:05 na rts1 ravna gora" :lolol:

Posted
E jebem ti III srpski ustanak i ovakvu vojsku, sve moram sam! Singeru, Syme, Pogranični, kakav je ovo način, opet negdje žderete umjesto da postavljate najavu. Šta ste vi?! Sve ću da vas ražalujem! У десетој епизоди "Равне горе", чија се радња одвија средином месеца маја 1941. године, Станоја Таралића затичемо у немачком затвору у Љигу. И док стрељачки вод пред његовим очима коси двојицу осуђеника, жандармеријски капетан улази у затворску ћелију и држећи списак у рукама, чита управо његово име.А у селу Струганик, у родној кући војводе Живојина Мишића, његов син Аца Мишић дочекује свог старог ратног друга, пуковника Драгољуба Михаиловића.Чека се коначна одлука: хоће ли се мајор Мишић придружити Дражи и Брзом одреду.
Jbt, kakva napetost. Evo, sve nokte izgrizeh. Deza-vi... Kontranapad Partizana po levoj strani, odlican centarsut u sensnaesterac Seltika, Djurovski glavom do Scepovica, da li ce Scepakadabra Sr. odvesti Partizan u drugo kolo Kupa Kupova?
Posted

Sto puta sam to rekao, sada ću i po sto prvi put, živo me zanima šta bi se pričalo za Tita da je žrtvovao sina nekog vojvode da bi se izvukao iz obruča, ili kako bi to četnici rekli za Tita, izvukao svoju debelu guzicu.Elem, drama, pauza i muzika dok Manda odgovara na pitanje kako se zove planina sa "Ravna Gora" je pretpostavljam najnapetija scena ove serije...

Posted

kraj sezone? da li je rados smislio neki cliffhanger?sta ce biti u poslednjem kadru?mozda napravi zanrovski preokret, visoka gora... tito napusta zemlju sa ljubavnicama, draza pravi dogovor sa nemcima i formira kraljevinu veliku srbiju, uz dogovor sa ndh oko teritorije. vraca se kralj. sa papucama. cetnik kolje jos jednu svinju.

Posted
Elem, drama, pauza i muzika dok Manda odgovara na pitanje kako se zove planina sa "Ravna Gora" je pretpostavljam najnapetija scena ove serije...
Грдно сам се разочарао што није било драмске паузе између "Равна" и "гора".
Posted

Podilaze me žmarci od iščevanja! Kako li će da se zove ono mesto na koje će četnici da dođu?

Posted

...............Ravna........................Gora...............

Posted (edited)

repotrovani ste svi zbog spojlera :angry:kog vraga sad da gledam kad znam kud su krenuli....nego, kad će nastavak ove epopeje?PS nisam mogao da odolim da odgledam tizer - bogte kakav momenat kad Taras kaže Ravna Gora - koliko i nade i strepnje i slutnje crne budućnosti, i ponosa,.....i svega.......:cry:a za to vreme ona kurva zagorska pokzuje pištolj drugarici Davorjanki...:angry:

Edited by steins
Posted

Ništa ne kapirate, Manda se uzbudio jer je shvatio da stiže na mjesto koje će postati mit, odakle će krenuti epopeja III srp. ustanka i o kojoj će nakon 70 godina snimiti seriju u kojoj će on igrati zapaženu ulogu žandarmerijskog oficira. Sa svim tim saznanjima nema druge nego stisnuti grud junačku i muški procijediti: RG.

Posted

a i posle toliko marsiranja svima ce prijati jedna gibanica