Singer Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Braco vidite li ovo? Prikljucuju nam se nove batice i seje kao i Cici na putu ka RG!! :o#omg #pobeda #drug_do_druga_brat_do_brata
Sludge Factory Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Koji akcenat je furao Bjela za druga Starog?
namenski Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Koji akcenat je furao Bjela za druga Starog?Uglavnom onaj iz losijih imitacija, kao onaj Micko ili kako se vec bese zvao...Sa sve onim 'Boga mu..."
Sludge Factory Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) Dobro je, samo kad ne prica kao u boljem zivot.Uh, kad ce taj jucub! Edited December 29, 2013 by Sludge Factory
Њујоркер Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Malo Alo, aloa, malo naucne fantastike, malo kako mali rados vidi II svecki rat... (vraticu se istorijskoj citanci mmarkovic, majke mi, manje lazi tamo ima...)Radosu Acimovic&Co. izgleda sluze za komik rilif, bas kao i onaj her Flik od pre par nedelja. Otuzno.Naucna fantastika je da su svabe zarobljene vodile u nekakav ljig. Ako smo vec utvrdili prosle nedelje da Planinica nemce nije videla do decembra (a onda su zarobljeni MAJORI terani u VALJEVO), u bajicevoj sf prici, civili su oterani u ljiski zatvor. Cuj, ljig! Da bajic iole zna povest, kao sto je ne zna, znao bi da ljig u ono doba nije bilo nista osim varosice, a i taj je status stekla tek pred rat. belanovica je bila vaznije mesto u to vreme. Uzgred, oba naselja su se nalazila u srezu kacerskom, ali okrugu rudnickom, sa sedistem u gornjem milanovcu (milanovac se kacera ratosliljao posle rata zbog svetosavskog kongresa u selu ba, pa je kacer po prvi put u istoriji pripojen "cetnickom" valjevu), a mionica je pripadala okrugu valjevskom. Naravno, ako ljig nije bio sresko mesto (a nije), nije imao ni zatvor, pa onda nije moglo biti hapsenja i streljanja u ljigu. Cista fikcija. I u stvarnosti, vesanja i streljanja u valjevu nece poceti pre jeseni 41, tamo od oktobra... A da skojevci u maju, mesec i po dana pre napada nemacke na sssr planiraju akcije na svoju ruku, pa to je poput star trekovog probijanja worp 10 Uzgred, nije li BG Univerzitet bio ZATVOREN, pa samim tim i biblioteka BU? Bese da je Nedic uludo kasnije pokusavao da otvori BU, ali mu to nije polazilo za rukom? Ili ja zivim u nekoj paralelnoj stvarnosti. Šta reći. Tito izlazi iz pare kao kakav Sauron koji stupa među Srbalj. "Nemci su narod Marksa i Getea, oni poštuju Ženevsku konvenciju". "Putem su ustaše divljale...podnošljivo".Ali, jedva čekam novu turu nerviranja Miloslava Samardžića On će da popizdi zbog ove epizode. Komunisti zgodniji, Tito 100x bolji od suparnika itd. itd.Hihihi...Nisi pravi revolucionar.Nego, ima li još ili je ovo season finale? Jos dve, mozda se cetnici u Ravnoj Gori do kraja Ravne Gore nekako i domognu Ravne Gore. Ili ce to RB da ostavi za Bozicni specijalac...
fikret selimbašić Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Koji akcenat je furao Bjela za druga Starog?Pokušavo da imitira Bićka, loše je ispalo skroz. Sa bravarijom mu je već bolje išlo, odmah se zauzeo da popravi vrata, čim mu donesu šhrafcjiger, ovako je nekako izgovorio.
Ajant23 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Uh, kad ce taj jucub! Vala, kada će više taj bioskop u Kragujevcu, pa da možete i vi da gledate Bajića...
Turnbull Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dobro je, samo kad ne prica kao u boljem zivot.Uh, kad ce taj jucub!Šta radi ta dijaspora? Zašto drema Teslavision? Dokle više da čekamo na ISTINU!?!
namenski Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Popustaju mi tenzije, pa mogu malo da sredim utiske: ili RB se negde preracunao ili je poruka toliko dobro zapretena da mi smrtni ne mozemo da je dokucimo. Cica putuje vec 7 epizoda, Onaj seo na voz i stigao gde je posao, Cica samo uzdise i kenjka i tako od pocetka, Onaj podelio direktive, obavestio se o rituaciji, nasao stan i uselio se, sarmirao gazdaricu, ostavio duvan, oborio s nogu dve prekaljene skojevke.Jos samo da u sledecoj epizodi popravi onaj sifonjer...
Turnbull Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Znao sam da se mogu pouzdati u Teslavision!http://teslavision.tv/video/diaspora-broadcast-network/ravna-gora-8-epizoda.html
nautilus Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) Nego, zar Davorjanka ono nije bila Kapiciceva riba a ne Krcunova? Edited December 29, 2013 by nautilus
Turnbull Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) Početak jak. Setan zvuk graždanskog klavira... Na saundtreku će se ta kompozicija zvati "Nedić's theme". Edited December 29, 2013 by Syme
namenski Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nego, zar Davorjanka ono nije bila Kapiciceva riba a ne Krcunova?Ne teraj mak na konac: zna se da je kod komunista sve zajednicko, pa i ribe!
steins Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Pojavio se Mirko Babić, ja zadovoljan. Činjenica da je ubio onog cetnika psihopatu koji je bio najgotivniji lik so far me razgnevila. Stari i dalje ostaje najveći superstar WWII.
Recommended Posts