Lrd Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Firefly je top 10 najdražih serija ikad. Na momente šiša Buffy i Angela.Posle jedine sezone gledati film Serenity - još bolje.
Vapad Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pola sezone, ako ćemo pravo, i da, savršena serija. Možda baš zato što je toliko kratko trajala.
Arkadija Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pošto sam dokona ovih dana, a svi hvalite Furefly, a i zauzima mi već nekoliko godina jedno 4 GB, počela sam da gledam.Za sada, posle tri odgledane epizode, mogu da kažem da je zanimljivo i maštovito i sviđa mi se taj western border milje.
Vapad Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Nije da se nisu potrudili. Jesi li provalila da psuju na kineskom, i da dosta tehnike i natpisa ide dvojezično ako ne i potpuno na kineskom?Realnija budućnost.
Calavera Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tema o SF serijama, a ovoliko vas nije gledalo Firefly? :o
Arkadija Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pa meni stoji na hardu brat bratu jedno 4 godine.isto :D
Arkadija Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Nije da se nisu potrudili. Jesi li provalila da psuju na kineskom, i da dosta tehnike i natpisa ide dvojezično ako ne i potpuno na kineskom?Realnija budućnost.Da, da.Sve deluje kao potpuno realno. Mislim, ja tako zamišljam pionire koji se otisnu da traže bolji život na graničnim područjima Naravno, da tu ima čitav niz gusara, prevaranata i "spretnih" preduzetnika i još kojekakvih likova.
Weenie Pooh Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Tema o SF serijama, a ovoliko vas nije gledalo Firefly? :oSvaki put me vučete za jezik, ali ja obično izdržavam... Firefly je jedna od onih kultnih serija čiji appeal ja jednostavno ne razumem. Nemam ni malo razumevanja za kaubojštinu u svemiru, osim ako je animirana. A i to tek ponekad.
Calavera Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Svaki put me vučete za jezik, ali ja obično izdržavam... Firefly je jedna od onih kultnih serija čiji appeal ja jednostavno ne razumem.Dopadljivi likovi, snappy onelineri, odlicnost scenarija i rano ukidanje koje im je obezbedilo mesto u legendi. Nije bas Bebop koji je na sve to (sem ukidanja, je li) imao i mocnu pricu, ali jeste super limunadica koja se brzo odgleda i ima visok rewatch value. Edited May 2, 2013 by Calavera
Moća Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Kakav je secer Kristina Hendriks u Firefly jab to odma zenio!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moća Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Prethodni post sam napisao pre nego sto sam odgledao celu epizodu al bi je svejedno zenio.
Lrd Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Prethodni post sam napisao pre nego sto sam odgledao celu epizodu al bi je svejedno zenio.Stoji, ali sve je to bledo pored Samer.
Jean-Luc Picard Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Morena Baccarin je ubedljivo najlepša cura u toj seriji...
Agni Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Morena Baccarin je ubedljivo najlepša cura u toj seriji...+1000
Recommended Posts