September 11, 2025Sep 11 Ćao, Višnja na Tašmajdanu! :* @barfly Preciznije, Brega se potpisao kao autor muzike, šokantno i neočekivano. :DDođi, Višnja, da igramo
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Klara said:Ćao, Višnja na Tašmajdanu! :* @barflyPreciznije, Brega se potpisao kao autor muzike, šokantno i neočekivano. :DDođi, Višnja, da igramo Ovaj ti je isto ukrao melodiju, od nekog našeg estradnog umetnika, samo ne mogu da se setim koja je pesma.Zašto li sam morao da idem na svačiji jebeni rođendan
September 11, 2025Sep 11 U, prošlogodišnji album. *.*Nigerija! E, imaš posebnu temu sa afričkom muzikom. :) @barflyOvaj ti je isto ukrao melodiju, od nekog našeg estradnog umetnikaDragana Mirković! :D Edited September 11, 2025Sep 11 by Klara
September 11, 2025Sep 11 @Klara a znači, bila si i ti kod Violete iz VI3 na rođusu, pa si znala da je Lady Gagana u pitanju.
September 11, 2025Sep 11 7 minutes ago, barfly said:@Klara a znači, bila si i ti kod Violete iz VI3 na rođusu, pa si znala da je Lady Gagana u pitanju.(ja sam bila ona fina što je u uglu jela tortu i mazila mačku dok ste vi pravili bambus i igrali se masnih fota )
September 20, 2025Sep 20 Za par dana kod mene live, alli jbg deca, žena… Propušta se verovatno :(Nigerijac inače, ali zvuk vuče na Tuareg najviše sa mali milion drugih uticaja
September 23, 2025Sep 23 jedna iz mojih krajeva. kad kog mi naleti na playlisti, ponovim je jos par puta.
September 26, 2025Sep 26 On 11. 9. 2025. at 21:29, Klara said:U, prošlogodišnji album. *.*Nigerija! E, imaš posebnu temu sa afričkom muzikom. :) @barflyJoj, niko ne prati tu temu tamo ja postujem samom sebi kao neki dnevnik vodim :)Saharanci, prošlogodišnji. Mada se ja nešto nikad nisam zapalio za taj pustinjski bluz, nekoliko albuma su mi skroz vrhunski. Ovo je jedan od njih
October 18, 2025Oct 18 https://soundcloud.com/abdelgadirsalim/gidraishinna?in=abdelgadirsalim%2Fsets%2Fnujum-al-lail
October 30, 2025Oct 30 Ovu pesmu je coverovao Brendan Perry (iz Dead Can Dancea), vrlo dobro - ali, na engleskom... evo je na oridjinalu. Pesma zove na lumperaj, na bilo kom jeziku.
October 30, 2025Oct 30 Popularni instrumental iz prve polovine XX veka, "Srpski ples" mi u ovoj verziji ovde zvuči najsrpskije