Jump to content
IGNORED

Evrovizija 2013

radisa

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Bolje nego Ukrajina i Azerbejdzan.
+1Nije mi Danska bila nešto posebno, ali kad pogledam trio na vrhu, od te tri pesme bolje Danska nego ove dve druge.Krstim se i levom i desnom koliko su Mađari dobili za onaj epileptični napad od pesme.
  • Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• Max Morlock

100

• teacher

86

• Caligula

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Zato što je pregled derbija realno važniji od EV.
Seca je bila od strane evrovizije...
Posted

Lena stole the show. :wub:Naspram Ukrajine i Azerbejdzana, danska pesma je super! Meni nije jasno ko je glasao za holandske mrtve ptice koje padaju sa krovova. Inace je beloruske glasove citala njihova najveca sportska zvezda, biatlonka Daria Domraceva, samo je mucenica bila zbunjena i stegnuta kao da kameru do sad nije videla.

Posted

Pa ko je uopšte čuo za nekog u Belorusiji osim Azarenke i Lukašenka ;)

Posted
I naravno Svetlanu Boginskaju.
Posted
U pravu si, jedino ako mi od kolega sa zimskih sportova neko ne prati i ovo. Ali Daria >>>>>>>> Vika.Nego, ko je komentarisao na RTS-u veceras? Duska? Sve vreme sam mislila da je ona, a onda dodje ono predstavljanje Svedske, a ona Karolu nazva "svedska TV licnost". Jedna Duska bi morala da zna da je Karola sa pratecim ventilatorima ucestvovala na Evroviziji jedno 87 puta... za sada.
Posted
World of Tanks je beloruska igra...
Posted

Realno, ovo takmicenje gubi smisao.Bolje je da se ne glasa ich i da se vrati na staaaare zirije. Tako je transparentnije.+ fenomen nazivanja ovih nasih prostitutkama - jbt, pojave se dve i po zdrave, dobre strejt dobre ribe sa istaknutim zenskim atributima i odma ih poliju katranom i perjem. Ne znam kako su se gejevi dokopali tapije na procenu dobrog i loseg ukusa, moda neka, sta li.

Posted

Sada sam pogledao "pobedničku" pesmu. Kakav čemer :lol: Ovo je neka bedna imitacija Šakire. Ako već hoće da uteruju američke latino šabanke, mogli su bar neku da importuju. Jadno.

Posted

ne mogu da izbacim islandsku pesmu iz glave <_<nisam juce citala forum, ste culi da onaj madjarski hipster ima master iz filozofije? i mrzi evroviziju i sve mu je hejt.