Razzmatazz Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Bolje nego Ukrajina i Azerbejdzan.+1Nije mi Danska bila nešto posebno, ali kad pogledam trio na vrhu, od te tri pesme bolje Danska nego ove dve druge.Krstim se i levom i desnom koliko su Mađari dobili za onaj epileptični napad od pesme.
Frank Pembleton Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Zato što je pregled derbija realno važniji od EV.Seca je bila od strane evrovizije...
Tolaa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Lena stole the show. :wub:Naspram Ukrajine i Azerbejdzana, danska pesma je super! Meni nije jasno ko je glasao za holandske mrtve ptice koje padaju sa krovova. Inace je beloruske glasove citala njihova najveca sportska zvezda, biatlonka Daria Domraceva, samo je mucenica bila zbunjena i stegnuta kao da kameru do sad nije videla.
Max Morlock Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Pa ko je uopšte čuo za nekog u Belorusiji osim Azarenke i Lukašenka ;)
Budja Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Pa ko je uopšte čuo za nekog u Belorusiji osim Azarenke i Lukašenka ;) I naravno Svetlanu Boginskaju.
Tolaa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Pa ko je uopšte čuo za nekog u Belorusiji osim Azarenke i Lukašenka ;)U pravu si, jedino ako mi od kolega sa zimskih sportova neko ne prati i ovo. Ali Daria >>>>>>>> Vika.Nego, ko je komentarisao na RTS-u veceras? Duska? Sve vreme sam mislila da je ona, a onda dodje ono predstavljanje Svedske, a ona Karolu nazva "svedska TV licnost". Jedna Duska bi morala da zna da je Karola sa pratecim ventilatorima ucestvovala na Evroviziji jedno 87 puta... za sada.
Verterdegete Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Pa ko je uopšte čuo za nekog u Belorusiji osim Azarenke i Lukašenka ;)World of Tanks je beloruska igra...
Max Morlock Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 I stand corrected ^_^I za kraj, uvek dobrodošla reč stručnjaka: Marija Šerifović otkiva: Danska neće pobediti Dogodine u Københavnu, :smoris:
teacher Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Falilo nam je 6 poena do finala...http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=1783
Caligula Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Realno, ovo takmicenje gubi smisao.Bolje je da se ne glasa ich i da se vrati na staaaare zirije. Tako je transparentnije.+ fenomen nazivanja ovih nasih prostitutkama - jbt, pojave se dve i po zdrave, dobre strejt dobre ribe sa istaknutim zenskim atributima i odma ih poliju katranom i perjem. Ne znam kako su se gejevi dokopali tapije na procenu dobrog i loseg ukusa, moda neka, sta li.
Filipenko Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Sada sam pogledao "pobedničku" pesmu. Kakav čemer Ovo je neka bedna imitacija Šakire. Ako već hoće da uteruju američke latino šabanke, mogli su bar neku da importuju. Jadno.
betty Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 ne mogu da izbacim islandsku pesmu iz glave <_<nisam juce citala forum, ste culi da onaj madjarski hipster ima master iz filozofije? i mrzi evroviziju i sve mu je hejt.
Caligula Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 obučene ko futoška rozentortaDuhovito pisano al da je lokalni vizir, jeste. Napali ljudi i kostim jbt, da su obukle maturske haljine nikome ne bi smetalo
hattori Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Falilo nam je 6 poena do finala...http://www.eurovisio...test?event=1783 to zato sto se valk ispucala na big brotheru.
Recommended Posts