eye of the beholder Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Srbija pokradena! Kompozitor pesme "Ljubav je svuda" kojom su se Moje 3 predstavile u Malmeu, Saša Milošević Mare tvrdi da SMS glasovi iz pojedinih zemalja nisu prihvaćeni. Javljali su nam iz Švedske, Estonije, Austrije i drugih zemalja i objasnili da su im se SMS glasovi koje su slali, vraćali. Postoje i dokazi za to, jer smo videli njihove poruke i obaveštenje da glasovi nisu prihvaćeni. Ukrali su nam finale, prenose domaći mediji
Bakemono Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Srbija pokradena!Pa naravno, gde on da napravi glupu pesmu, to nije moguce. Ovo je jedino logicno objasnjenje.
Vapad Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 U ovoj konstelaciji Rumun i Grci su mi favoriti, sto znaci da ce se naci pri dnu tabele.I naravno Norvezanka, mislio sam da se onakve zene vise ne prave.Ja verujem u braću grke, pesma je izuzetna, to što ne znam tekst je verovatno više plus :)Odlična muzika, baš prijatno iznenađenje i mislim da će biti u prvih pet mesta, ma prvo mesto!
radisa Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Ti bas mrzis Grke? Na ovu krizu da im uvalis organizaciju. :(
teacher Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 meni grčka pesma zvuči kao ženi nam se vukota, ready for wedding edition...
halloween Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ti bas mrzis Grke? Na ovu krizu da im uvalis organizaciju. :(Uzece kredit od Nemaca, a vratice ga kad Njemci i Englezi prvo vrate sve sto su poarali i smestili u muzeje.
hattori Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Mnogi su besni jer se nisu plasirali u finale 58. Pesme Evrovizije.Posle drugog polufinala, koje je održano preksinoć, strasti se ne stišavaju. Dok su finalisti likovali, predstavnici zemalja koje nisu prošle dalje iskazivali su svoje nezadovoljstvo na više načina. Jelica Todorova, predstavnica Bugarske, nogom je probila, a zatim i polomila bubanj koji je kao svojevrstan simbol posle nastupa ponela sa sobom u grin rum.samo sampioni! :Hail:
cmrlj Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 (edited) kako napraviti evrovizijski hit.http://www.youtube.com/watch?v=iXTx_Cfquu4 Edited May 18, 2013 by cmrlj
teacher Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 samo sampioni! :Hail: boginja, kako su samo pokradeni...
Ajant23 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Ko će kome 3 najveća broja poena (12, 10, 8). U zagradi su gotovo sigurne 12-ice.San Marino - Italija,Sweden – Danska, NorveskaAlbania – Danska, Grčka,Netherlands – Danska, Norveška, NemačkaAustria – Nemačka, Danska,United Kingdom – Danska (12), Irska,Israel - Danska, Rusija,Serbia – Rusija, Grčka, UkrajinaUkraine – Rusija (12), Azejberdžan, GruzijaHungary – Danska, Nemačka,Romania – Moldavija (12), Francuska, DanskaMoldova – Rumunija (12), Ukrajina,Azerbaijan – Ukrajina (12), Rusija, GruzijaNorway - Danska (12), Švedska, FinskaArmenia – Ukrajina, Rusija, Azejberdžan,Sweden – Danska (12), Norveška, FinskaItaly – Danska, Ukrajina,Finland – Danska, Norveška, ŠvedskaSpain – Italija, Danska,Belarus – Ukrajina, Rusija, AzejberdžanLatvia – Ukrajina, Rusija, GruzijaBulgaria – Ukrajina, Rusija, DanskaBelgium – Francuska (12), Danska, ŠvedskaRussia – Ukrajina (12), Azerbejdžan,Malta – UK (12), DanskaEstonia – Ukrajina, Finska, DanskaGermany – Danska (12), Finska,Iceland – Danska (12), Irska, NorveškaFrance – Španija, Danska, BelgijaGreece – Rusija, Ukrajina,Ireland – Danska, Italija,Denmark – Norveška (12), Švedska,Montenegro – Grčka, Albanija, RusijaSlovenia – Danska, Italija,Georgia – Ukrajina (12), Rusija, AzejberdžanMacedonia – Albanija, DanskaCyprus – Grčka (12), Ukrajina, RusijaCroatia – Danska, Italija,Switzerland – Nemačka, Francuska, ItalijaLithuania – Ukrajina (12), Rusija, GruzijaBio sam malo dokon...
teacher Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Francuzi sa sado-mazo satanističkom pesmom... "I'm gonna give you hell...", "Hands of silk and leather ties"...
Recommended Posts