hattori Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 prodjose mi razbijaci tanjira, drakula i ...elica i stojan
Mercuzzio Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) makar se zna za koga se glasa u finalu Edited May 16, 2013 by Mercuzzio
Max Morlock Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ali jebeni Island Nivo mraka viđen samo kod Holandije iz prve večeri
Bakemono Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Čim sam video da je prošla Mađarska, bio sam siguran da će proći Island i Malta. Ruku sam mogao da stavim. Mislim da kontam princip. Šanse se penju što je pesma retardiranija.
Quizmaster Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Sad čuh da je program vodila keva od Skaja Viklera, delovao mi poznato glas.
Verterdegete Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Čim sam video da je prošla Mađarska, bio sam siguran da će proći Island i Malta. Ruku sam mogao da stavim. Mislim da kontam princip. Šanse se penju što je pesma retardiranija.Hipsteri su preuzeli i Evroviziju...
Budja Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Čim sam video da je prošla Mađarska, bio sam siguran da će proći Island i Malta. Ruku sam mogao da stavim. Mislim da kontam princip. Šanse se penju što je pesma retardiranija. A sta fali Malti?
dig_chohano Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ko glasa za jebeni island? pingvini i foke?!O, jbt, i pingvin Felps bi crko pre no što bi doplivao do Islanda. Mesec mu je bliži, jbt. Vidi se da ne jedeš meso, pojma nemaš o fauni.
đorđe geprat Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 (edited) Nego, zasto nije bilo Turske ove godine?ne samo turske, bosna, portugalci, poljska, češka, slovačka..... propozicije?inače ex SSSR je razbio ostatak evrope.Sznao sam od naše ženske za novi glagol u srpskom: "bavi sa didđejingom" i dodatak za onu o kojoj priča: "voli sajnsfikšn" dokle će da nam useravaju jezik?do, možda je najgora stvar večeri u estetskom smislu haljina gđe petre. Edited May 16, 2013 by djordje geprat
hattori Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 O, jbt, i pingvin Felps bi crko pre no što bi doplivao do Islanda. Mesec mu je bliži, jbt. Vidi se da ne jedeš meso, pojma nemaš o fauni.pa ne bi ni mogli glasati za island da su na islandu!taka su pravila!
Budja Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ne samo turske, bosna, portugalci, poljska, češka, slovačka..... propozicije?inače ex SSSR je razbio ostatak evrope. I severnjaci - svi su prosli, ukljucujuci i one koji nikad ne prolaze - Belgija i Holandija.
Bakemono Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 A sta fali Malti?Pa ništa, bilo je simpatično u principu, ali pesma ko pesma mi je bzvz.
InvisibleLight Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 makar se zna za koga se glasa u finaluznaci prosao je? :)ja zaspala u toku glasanjaima zenskiji glas i od mikea i pesma je taman dozirano kinki apsurdna.
Caligula Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 U ovoj konstelaciji Rumun i Grci su mi favoriti, sto znaci da ce se naci pri dnu tabele.I naravno Norvezanka, mislio sam da se onakve zene vise ne prave.
Recommended Posts