April Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Bravo cigani.Na ovoj utakmici dobili ste trenera, a verovatno i Mitrovića i Milovanovića.Doduše, ništa što ekcentrični ne može da usere dovođenjem tri debilna crnca i Boška Đokića.
kim_philby Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dve neverovatne stvari u vecerasnjoj utakmici - posle vise od dva meseca vidjena je sigurnost u Zvezdinoj igri, a sa druge strane nikada mirniji Vujosevic. Ne racunajuci utakmice koje je Partizan dobijao 20+ razlikom, ne secam se da sam ga ikada video mirnijeg tokom celog meca. Kada god ga je kamera zumirala, cutao je, pravio grimase, ceskao se, gotovo da se nije video kadar u kome ima malo akcije, sto je zaista retkost.pa nebitna utakmica zapravo. ili bolje receno: daleko je bila bitnija zvezdi i to se i videlo.moram samo da dodam da mi je zao sto milosavljevic nije kapiten ovog tima. lucic je suvise veliki deran a budala je car.
Segundo Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Jasno, ali ipak onoliko smirenosti kod njega... priznaces da ni vi niste navikli na to.
SleeperSleep Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Bravo cigani.Na ovoj utakmici dobili ste trenera, a verovatno i Mitrovića i Milovanovića.Doduše, ništa što ekcentrični ne može da usere dovođenjem tri debilna crnca i Boška Đokića.ja bih baš voleo da znam šta su to mitrović i milovanović pokazali. ajd mitrović, bila je ona jedna asistencija za raška gde se videlo da ima štofa, ali milovanović nije večeras baš ništa pokazao ono malo što je bio na parketu.
Töölönlahti Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ne bih nikome da utičem na utisak, ali meni je ovo najbezvezniji i najkliše derbi ove godine. Bez Savovića i centra u vidu bilo kojotovog man crusha bilo Samardžiskog, Simonović i Subotić katastrofalni, Partizan osim frankofonih importa u grču i smotan, igra po principu "ne znamo baš šta ćemo, ali guramo na starce, pa ako prođe - dobro!"Trebalo je da gledam Chelsea.
bergasa19 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Partizan moze mnogo mnogo bolje, a mi smo spali na Rakocevica i Katica, tako da mi je vec sada jasno da je Partizan sampion.
Mauci Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Je l' istina da se pre utakmice sa razglasa pustalo od Corbe "hocu majko, hocu, u gradsku cistocu..."?Nisu valjda toliko klosari?
kim_philby Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Je l' istina da se pre utakmice sa razglasa pustalo od Corbe "hocu majko, hocu, u gradsku cistocu..."?Nisu valjda toliko klosari?jesmo.
goofs Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 moram samo da dodam da mi je zao sto milosavljevic Zolo nije kapiten ovog tima. Lucica nigde zadnja dva meseca
kim_philby Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 super je zolo ali budala je stvarno srce tima ako vec ne moze (a i ne treba da bude) mozak tima. jedini je imao herca u sutu.lucic je u uzasnom kanalu. da li je berta povredjen?
goofs Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Mislim da nije, odlicno su ga cuvali, nije dobio nijednom otvoren sut za 3, vec je silovao nesto van balansa, a onda se, kad je to izmasio, unervozio. Gledam ga na zagrevanju u poluvremenu, ne moze trojku da ubaci.
Papovac Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Je l' istina da se pre utakmice sa razglasa pustalo od Corbe "hocu majko, hocu, u gradsku cistocu..."?Nisu valjda toliko klosari?ne kapiram, sta sa tim
Mauci Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Pa valjda neka provokacija... kako su mi obrazlozili lucidnu i smekersku foru, cigani su vecina u gradskoj cistoci?
Yoda Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Je l' istina da se pre utakmice sa razglasa pustalo od Corbe "hocu majko, hocu, u gradsku cistocu..."?Nisu valjda toliko klosari?Mislim na poluvremenu. Svi iskulirali, bili smoreni zbog minus 10.Lucic me iznervirao za sve pare. Edited May 8, 2013 by Yoda
Recommended Posts