Jump to content
IGNORED

Setaj malo

Indy

Recommended Posts

Posted
kad sam bila mlada hodala sam 8-10 km dnevno, a u posljednje 2-3 g uglavnom opicim par km na traci u teretani 3x nedeljno + dnevno jedno 2 km prave setnje
Ja sve cekam da ponukana mojom temom pokrenes topik Šjedi malo. :s_dj:+1 na orderkinu konstataciju. Ali, to im nije samo od stepenica, nego su taki svud po tijelu. Jos je Rebecca West opisala taj narod sa zarom u engleskim joj ocima.
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

20

• garcia

5

• ordi

4

• sailorman

4

Top Posters In This Topic

Posted

ono jes. morgana je zaista jedna zgodna zenska.

Posted (edited)

indi, kad ces ti ovamo? taman mozemo na 30C zaejdno od igala do djenovica s pauzama za kafane :Dmada je moja omiljena tura kotor-lepetane na +150C :isuse:doduse, 2 okuke prije lepetana pokupio nas je kolima (mene i drugaricu) dobrodusni stariji gdin i tako spasio sigurne smrti od dehidratacije.orderka, povuci rijec!

Edited by morgana
Posted (edited)

takodje volim da hodam i gde,u rasponu od nekoliko km, ne idem biciklom idem peskesamo mi malo dosadno ovo moje selo i kej po kojima hodam celog života pa mi potpuno neinspirativno za hodati sama i to ali onda vozim bicikl kojim mogu svuda dalje i šarolikije...pre nekoliko nedelja smo napravili 15tak km po Beogradu sa Banjice do centra pa do keja 25.maj pa do Brankovog mosta pa do Kneza Miloša na trolu :) i tako..i volim da odem na Frušku goru to mogu peške,skelom preko Dunava i prestopiram jedan malecki deo koji je grozan za hodanje zbog puta pa dalje peške kroz jedno seoce do brda pa preko brda do šume pa po šumi i nazad :)

Edited by ivy
Posted

Super je ova tema...Pesacenje je super jer ako hoces da "nagazis" mozes se dobro izmoriti , a opet ne zahteva toliko pripreme.Mozes da krenes lagano pa onda u pola zamisljenje rute ubrzas i tako...

Posted
Super je ova tema...Pesacenje je super jer ako hoces da "nagazis" mozes se dobro izmoriti , a opet ne zahteva toliko pripreme.Mozes da krenes lagano pa onda u pola zamisljenje rute ubrzas i tako...
Hahahha oh , dobro je ovo " pesacenje je super ako hoces da nagazis"Pesacenje je odlicna stvar.
Posted (edited)

Jedna od fenomenalnih stvari u Melburnu je trim / bicikl staza koja povezuje veliko podrucje sireg centra i predgradja. Ono sto su uradili je da su povezali brojne postojece trim staze i parkove u celinu (prekidi su obicno vece saobracajnice ili neki veci objekti kroz koje se ne moze).da093110b7c611e28f8f22000a9e07b9_7.jpgUpravo sam se vratio sa nekih 22 km (2 x 11)... Super je naravno i za dzoging i za bicikl (bez ometanja od strane vozila, sjajno). Interesantno je da se ne koristi preterano, gustina ljudskog (i pseceg) saobracaja je minimalna. U stvari, podmazujem bajs koliko sjutra...Negde oko 18 km moram da priznam da su poceli da me bole papci, medjutim, njihova nagrada za trude je tu:

980d6542b7c611e296c022000a1f980f_6.jpg

Edited by Indy
Posted

meni se zapušili otvori na toj kadici, kamenac šta li, i sada ništa od mehurića :(jesi li imao taj problem?

Posted

Nisam jos, da kucnem u drvo (u chelo, u nedostatku drveta), ali to je jos dosta novo. Kupio sam to jerbo sam imao neki problem sa palcem (noznim, nije za forum, mozda neko jede), a sad mi dobro dodje kad ovako lepo crknem.

Posted

E a za manje setnje do 7-8 km kada vam je najbolje vreme?Ujutru , uvec ili preko dana?

Posted
E a za manje setnje do 7-8 km kada vam je najbolje vreme?Ujutru , uvec ili preko dana?
Zavisi od godisnjeg doba i temperatura (i od toga kako podnosis toplotu).
Posted
meni se zapušili otvori na toj kadici, kamenac šta li, i sada ništa od mehurića :(jesi li imao taj problem?
uguraj u vrucu vodu nekoliko kesica limontusa, trebalo bi da se otopi kamenac (ako je kamenac)Ja tako cistim ketler
Posted

dobra ideja.inače i ja tako čistim ketler ali mi nije palo na pamet i za ovo :isuse:

Posted
Zavisi od godisnjeg doba i temperatura (i od toga kako podnosis toplotu).
+1A takodje i od posla. Uskoro necu imati bas toliko vremena, tako da cu ove moje polumaratone ostavljati za vikend. A krace setnje (do 1h) cu da uguram gde mogu, najverovatnije ujutru, a mozda i u pauzu za rucak, samo ovo drugo ne u letnjem periodu.
Posted

e, dajte preporuke za neke korisne Iphone aplikacije za hodanje