Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prva dama od stila

Featured Replies

ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria
Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar.

Edited by halloween

Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar.
meni nije. malo obaveshteniji novinar ochigledno nije zainteresovan. a neko mora.
  • 2 weeks later...
Direktor RFZO: Dragica Nikolić je junakinja koja pomaže naroduTanjug | 16. 05. 2013. - 13:28h | Foto: RAS315110babic01rasfotozor.jpgDirektor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić rekao je danas, prilikom donacije okularnog skenera Klinici za očne bolesti KCS, da je zahvalan na poklonu fondaciji "Dragica Nikolić" i naglasio da je supruga predsednika Srbije junakinja koja pomaže narodu.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382841/Direktor-RFZO-Dragica-Nikolic-je-junakinja-koja-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.
http://www.blic.rs/V...a-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.
ovakav ronilac u bulji utice kako ces se leciti.
  • 1 year later...

:cry:

ne znam zasto ali se setih Elene iz Bukuresta, to je taj stil i rad

MOAR KIDS!

10494963_1435625906719084_47711988933720

Englesku verziju je radio zapad todorović, garant!

greota sto se ova krembilcina ne zove npr srbijanka. 

vala baš PRS

--

lažni sloba car :D

vidim danas na fb sve preplavilo pominjanje prve supruge. odem da vidim o čemu je reč, kad ono nedostatak sadržaja. tako prikladno i očekivano. 

MOAR KIDS!

Untitled.png

ja bih da vidim neku sekciju sajta po modelu zuzi jelinek, koju suknju da nosi radna zena, kako da se vlada u kojoj situaciji i tome slicno.