halloween Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar. Edited May 8, 2013 by halloween
gospa buba Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar.meni nije. malo obaveshteniji novinar ochigledno nije zainteresovan. a neko mora.
garcia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Direktor RFZO: Dragica Nikolić je junakinja koja pomaže naroduTanjug | 16. 05. 2013. - 13:28h | Foto: RASDirektor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić rekao je danas, prilikom donacije okularnog skenera Klinici za očne bolesti KCS, da je zahvalan na poklonu fondaciji "Dragica Nikolić" i naglasio da je supruga predsednika Srbije junakinja koja pomaže narodu. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382841/Direktor-RFZO-Dragica-Nikolic-je-junakinja-koja-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.
fonTelefon Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 http://www.blic.rs/V...a-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.ovakav ronilac u bulji utice kako ces se leciti.
Pontijak Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ne znam zasto ali se setih Elene iz Bukuresta, to je taj stil i rad
ljuttko Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) Ima ona i twiter @suprugaPRS :D Preteče me Vasa, brišem pola ;) Slobodan Milošević @sloba_milosevic 31m The Wife of the President wants to make more kids, but needs instructions. pic.twitter.com/RvR9aUvEAZ Reply Retweet Favorite Edited July 11, 2014 by ljuttko
Sir Oliver Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Englesku verziju je radio zapad todorović, garant!
Frau Gabrijela Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 vidim danas na fb sve preplavilo pominjanje prve supruge. odem da vidim o čemu je reč, kad ono nedostatak sadržaja. tako prikladno i očekivano.
morgana Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ja bih da vidim neku sekciju sajta po modelu zuzi jelinek, koju suknju da nosi radna zena, kako da se vlada u kojoj situaciji i tome slicno.
Recommended Posts