May 8, 201311 yr ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar. Edited May 8, 201311 yr by halloween
May 8, 201311 yr Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar.meni nije. malo obaveshteniji novinar ochigledno nije zainteresovan. a neko mora.
May 16, 201311 yr Direktor RFZO: Dragica Nikolić je junakinja koja pomaže naroduTanjug | 16. 05. 2013. - 13:28h | Foto: RASDirektor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić rekao je danas, prilikom donacije okularnog skenera Klinici za očne bolesti KCS, da je zahvalan na poklonu fondaciji "Dragica Nikolić" i naglasio da je supruga predsednika Srbije junakinja koja pomaže narodu. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382841/Direktor-RFZO-Dragica-Nikolic-je-junakinja-koja-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.
May 16, 201311 yr http://www.blic.rs/V...a-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.ovakav ronilac u bulji utice kako ces se leciti.
July 11, 201410 yr Ima ona i twiter @suprugaPRS :D Preteče me Vasa, brišem pola ;) Slobodan Milošević @sloba_milosevic 31m The Wife of the President wants to make more kids, but needs instructions. pic.twitter.com/RvR9aUvEAZ Reply Retweet Favorite Edited July 11, 201410 yr by ljuttko
July 11, 201410 yr vidim danas na fb sve preplavilo pominjanje prve supruge. odem da vidim o čemu je reč, kad ono nedostatak sadržaja. tako prikladno i očekivano.
July 11, 201410 yr ja bih da vidim neku sekciju sajta po modelu zuzi jelinek, koju suknju da nosi radna zena, kako da se vlada u kojoj situaciji i tome slicno.