Jump to content
IGNORED

prva dama od stila

kgmr

Recommended Posts

Posted (edited)
ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria
Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar. Edited by halloween
Posted
Meni je zao kad vidim da profesor gradjanskog procesnog prava umesto udzbenika pise tekstove u kojima informise citaoce o cinjenicama koje moze iskopati i malo obavesteniji novinar.
meni nije. malo obaveshteniji novinar ochigledno nije zainteresovan. a neko mora.
  • 2 weeks later...
Posted
Direktor RFZO: Dragica Nikolić je junakinja koja pomaže naroduTanjug | 16. 05. 2013. - 13:28h | Foto: RAS315110babic01rasfotozor.jpgDirektor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić rekao je danas, prilikom donacije okularnog skenera Klinici za očne bolesti KCS, da je zahvalan na poklonu fondaciji "Dragica Nikolić" i naglasio da je supruga predsednika Srbije junakinja koja pomaže narodu.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382841/Direktor-RFZO-Dragica-Nikolic-je-junakinja-koja-pomaze-narodudivim se čoveku.nakon ovakvog stunta, ostala mu kosa bela.
  • 1 year later...
Posted

ne znam zasto ali se setih Elene iz Bukuresta, to je taj stil i rad

Posted

MOAR KIDS!

10494963_1435625906719084_47711988933720

Posted

Englesku verziju je radio zapad todorović, garant!

Posted

greota sto se ova krembilcina ne zove npr srbijanka. 

Posted

vala baš PRS

--

lažni sloba car :D

Posted

vidim danas na fb sve preplavilo pominjanje prve supruge. odem da vidim o čemu je reč, kad ono nedostatak sadržaja. tako prikladno i očekivano. 

Posted

ja bih da vidim neku sekciju sajta po modelu zuzi jelinek, koju suknju da nosi radna zena, kako da se vlada u kojoj situaciji i tome slicno.