vlajčak Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 USKRS U DOMU DRAGICE NIKOLIĆ: Volim kad mi se po dvorištu rastrče unuci i kokoške!prelijepo
morgana Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 pa realno, onaj koji je osmisljavao dragicinu prvodamost nije da je izvukao mnogo manje od maksimuma, s obzirom na.
3opge Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 USKRS U DOMU DRAGICE NIKOLIĆ: Volim kad mi se po dvorištu rastrče unuci i kokoške!prelijepo јел то право пруће ил одурна пластика?
Lancia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 јел то право пруће ил одурна пластика?ja se isto pitao, al' za voce.
darling Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria
fonTelefon Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ja se isto pitao, al' za voce.ne lazi natezao bi plasticne kokoske
radisa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A kolika je predsednikova plata, kad moze sebi da priusti luksuz, koji Glorija opisuje?Ja se nesto secam da je oko 1.2k€, dinar gore-dole, pa mi nije jasno. Mislim, jeste to velika plata, ali, eto, znam ljude koji i vise zaradjuju, pa ne mogu da imaju takav luksuz. I niko da se zapita, odakle to sve prvoj dami? daleko bilo, da nije taj humanitarni rad, ti lepi kostimi i tako to, na teret poreskih obveznika?
Ravanelli Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) USKRS U DOMU DRAGICE NIKOLIĆ: Volim kad mi se po dvorištu rastrče unuci i kokoške!prelijepo jel ovo fura džordanke? otkud joj grožđe sad? Edited May 4, 2013 by Ravanelli
gospa buba Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) jel ovo fura džordanke? otkud joj grožđe sad?mene otac juche doneo kesu grozdja, ne znam otkud mu :unsure:mislim, nijesam vojvotkinja od bajchetine, to hocu da kazem ^_^ Edited May 4, 2013 by thermal bug
fonTelefon Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 mene otac juche doneo kesu grozdja, ne znam otkud mu :unsure:mislim, nijesam vojvotkinja od bajchetine, to hocu da kazem ^_^sumnjivo je to preispitaj sa kim se otac druzi.
Hamlet Strašni Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 ja sam se zamalo upoznao sa njom...sad mi je krivo sto nisam isao na priredbu...
Recommended Posts