Jump to content
IGNORED

prva dama od stila

kgmr

Recommended Posts

Posted

Što se čudite, Dragica je vojvotkinja...

Posted

pa realno, onaj koji je osmisljavao dragicinu prvodamost nije da je izvukao mnogo manje od maksimuma, s obzirom na.

Posted

Ima l' Dragica tvitova?

Posted
јел то право пруће ил одурна пластика?
ja se isto pitao, al' za voce.
Posted

ja gde god sam videla dragicinu sliku, ona svuda cita. (bez naocara.) a bila mi je strava i fotka ona i kompjuter u njenom radnom kabinetu. gloria

Posted

crvene pertle su atraktivan praznicini detalj.

Posted
ja se isto pitao, al' za voce.
ne lazi natezao bi plasticne kokoske
Posted

A kolika je predsednikova plata, kad moze sebi da priusti luksuz, koji Glorija opisuje?Ja se nesto secam da je oko 1.2k€, dinar gore-dole, pa mi nije jasno. Mislim, jeste to velika plata, ali, eto, znam ljude koji i vise zaradjuju, pa ne mogu da imaju takav luksuz. I niko da se zapita, odakle to sve prvoj dami? daleko bilo, da nije taj humanitarni rad, ti lepi kostimi i tako to, na teret poreskih obveznika?

Posted

vansice. kad ne čita vozi skejt. ^_^

Posted (edited)
jel ovo fura džordanke? otkud joj grožđe sad?
mene otac juche doneo kesu grozdja, ne znam otkud mu :unsure:mislim, nijesam vojvotkinja od bajchetine, to hocu da kazem ^_^ Edited by thermal bug
Posted
mene otac juche doneo kesu grozdja, ne znam otkud mu :unsure:mislim, nijesam vojvotkinja od bajchetine, to hocu da kazem ^_^
sumnjivo je to preispitaj sa kim se otac druzi.
Posted

ja sam se zamalo upoznao sa njom...sad mi je krivo sto nisam isao na priredbu...