askeladden Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) Ma pobili ih Kinezi.Timo Boll je namucio Ma Longa,i to je bilo to.Xin je mislim izgubio jedan gem.Sve u svemu su Svedjani na SVT morali da furaju intermezzo jedno 45min jer je finale zavrseno brze nego sto su se nadali. Mali Japanac,Harimasu je vanredno smarao dranjem.U opasno iritantnog lika raste. Edited May 7, 2018 by askeladden
Grandilof Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Nisam otvarao link gore, dosao danas kuci kod mojih u Pozegu i cale mi danas pomenu e isao sam da gledam neki stoni tenis sinoc protiv Engleza, ja sokiran u fazonu wtf... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Ma da, ludilo bilo kazu. Nosila ih publika do pobede pritiv dosta boljeg protivnika.. A i ja pisem preko mesec dana posle...
Lord Stef Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 On 7.5.2018. at 23:39, askeladden said: Ma pobili ih Kinezi.Timo Boll je namucio Ma Longa,i to je bilo to.Xin je mislim izgubio jedan gem.Sve u svemu su Svedjani na SVT morali da furaju intermezzo jedno 45min jer je finale zavrseno brze nego sto su se nadali. Mali Japanac,Harimasu je vanredno smarao dranjem.U opasno iritantnog lika raste. Iritantan je sa tim dranjem od kad se pojavio, ali je neverovatan talenat. Sad je uzeo Japan open, i usput izbacio Ma Longa i ZJK u finalu.
Grandilof Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Sad sam gledao highlightse, ja i dalje ne verujem 14 godina bohtemazo, pa u kakvom god su staju ova dvojica, valjda se ZJK vraca polako, a da je Long umoran, koliko sam ispratio uzimao je one Platinum turnire. Sto se tice Japanca, da stvarno iritira malo, mada i citam da su mu oba roditelja Kinezi. Takodje vidim kod zena neka mala Japanka uzela isto preko dve Kineskinje.
April Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Dragutin Šurbek - Antun Stipančić, zbog njih su se stolovi kupovali...
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 3 hours ago, April said: RIP Dragutin Šurbek Obožavao sam ga +1 zbog njega sam trenirao jedno vreme stoni tenis i svaki put kad je zavarim drao sam se šuuuurbeeeek legenda
Lord Stef Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 Eh, Kenta. Ogroman talenat koji nikako da eksplodira. Meni jedan od omiljenih igraca, imao je fantasticnih meceva kad je u formi, recimo protiv Samsonova na SP pre 5 godina. Na zalost retko je u formi, cesto oscilira, i da parafraziram Bobija Robsona, if he could play every tournament like that he wouldn't be so bloody inconsistent. Njegov tomahavk servis i bh su milina za gledanje. Ako nista drugo bar je do finala izbacio onog malog drekavca
stoutspectacledbold-head Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Nik' ne prati veliko finale World Tour-a?
stoutspectacledbold-head Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Ovaj mali Kalderano... Do ušiju zaljubljen u njega.
stoutspectacledbold-head Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Sad u 12 na drekavca Harimota. I njega ćemo da...
Recommended Posts