Jump to content
IGNORED

Srbija i pretpostavljena saglasnost za doniranje organa

Verterdegete

Recommended Posts

Posted
(kradu bebe i proglasavaju mrtvim...gde, kad?)
offtopic: Ti tvrdiš da nije bilo krađe beba, da ih nije bilo u veilikoj meri ili da ih nema danas?Jer u familiji imam takav slučaj gde je moja tetka pronašla živog i zdravog brata koji je proglašen mrtvorođenim.
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

22

• wall

11

• Joe D

10

• Verterdegete

8

Top Posters In This Topic

Posted
offtopic: Ti tvrdiš da nije bilo krađe beba, da ih nije bilo u veilikoj meri ili da ih nema danas?Jer u familiji imam takav slučaj gde je moja tetka pronašla živog i zdravog brata koji je proglašen mrtvorođenim.
nista ne tvrdim nego pitam gde i kad. to su jako ozbiljne stvari i zahtevaju isto tako ozbiljne dokaze.
Posted

pa daj da zabranimo radjanje dece, to ova drzava ne ocigledno ne moze da regulise na pravi nacin.

Posted

Ovo u Hrvatskoj, koja je po korupciji i općopokvarenosti jako blizu Srbii sasvim dobro funkcionira, jbt. UK med-magazinluk citira Rvacku kao primjer dobre prakse, Eurotransplant radi ko vurica, medicinska praksa je otišla stuuubookom naprijed, a sve bez ijedne kontroverze.Vocdproblem? Na pamet mi ne pada potpisati opoziv, pa kaj i ako me istrančiraju i rasprodaju ko prasca (a neće), kožu će mi ostaviti. Nije da mi i ona treba.hodor

Posted

cijelu? :huh: ma nek ide i ona. Koske?

Posted

ne znam. ja sam ovde potpisala da sam donor, ali sam prethodno morala da stikliram jednu po jednu kutiju, u intimnom cinu pojedinacnog odricanja od organa. malo mi se steglo srce kad sam dosla do koze. ostalo ne pamtim.

Posted

A ovo sto ostane nestiklirano ? To u pastetu ?

Posted

na gradelehttp://www.youtube.com/watch?v=62ahHEZNZVQ

Posted
A ovo sto ostane nestiklirano ? To u pastetu ?
to u gropche.
Posted
Vocdproblem?
Nista, osim sto neki ljudi izgleda imaju problem. Sitnica.