salerokada Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 (kradu bebe i proglasavaju mrtvim...gde, kad?)offtopic: Ti tvrdiš da nije bilo krađe beba, da ih nije bilo u veilikoj meri ili da ih nema danas?Jer u familiji imam takav slučaj gde je moja tetka pronašla živog i zdravog brata koji je proglašen mrtvorođenim.
Аврам Гојић Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 offtopic: Ti tvrdiš da nije bilo krađe beba, da ih nije bilo u veilikoj meri ili da ih nema danas?Jer u familiji imam takav slučaj gde je moja tetka pronašla živog i zdravog brata koji je proglašen mrtvorođenim.nista ne tvrdim nego pitam gde i kad. to su jako ozbiljne stvari i zahtevaju isto tako ozbiljne dokaze.
Verterdegete Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 http://pescanik.net/2013/03/nestale-bebe/
Joe D Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 pa daj da zabranimo radjanje dece, to ova drzava ne ocigledno ne moze da regulise na pravi nacin.
Roger Sanchez Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ovo u Hrvatskoj, koja je po korupciji i općopokvarenosti jako blizu Srbii sasvim dobro funkcionira, jbt. UK med-magazinluk citira Rvacku kao primjer dobre prakse, Eurotransplant radi ko vurica, medicinska praksa je otišla stuuubookom naprijed, a sve bez ijedne kontroverze.Vocdproblem? Na pamet mi ne pada potpisati opoziv, pa kaj i ako me istrančiraju i rasprodaju ko prasca (a neće), kožu će mi ostaviti. Nije da mi i ona treba.hodor
betty Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 ne znam. ja sam ovde potpisala da sam donor, ali sam prethodno morala da stikliram jednu po jednu kutiju, u intimnom cinu pojedinacnog odricanja od organa. malo mi se steglo srce kad sam dosla do koze. ostalo ne pamtim.
Verterdegete Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 A ovo sto ostane nestiklirano ? To u pastetu ?
Roger Sanchez Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 na gradelehttp://www.youtube.com/watch?v=62ahHEZNZVQ
betty Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 A ovo sto ostane nestiklirano ? To u pastetu ?to u gropche.
Indy Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Vocdproblem? Nista, osim sto neki ljudi izgleda imaju problem. Sitnica.
Recommended Posts