April 2, 201312 yr ovo je tipican istok pavlovic..ja mazohisticki pratim, toliko me iznervira jer je sujetno umisljeno govno, pomislim da ga skinem s pracenja, i onda iskuliram i odustanem jer su on i njegova pastva poseban fenomen za ovo drustvoa ovo javno pokazivanje dobrocinstva je i u tradiciji 'ako ne ispricam ko da nisam ni jebo'' Edited April 2, 201312 yr by InvisibleLight
April 2, 201312 yr Jel sad moze da se racuna da je zavrsio karijeru..ili srpska blogerska javnost ima trend da prasta ovakve sitne nestasluke iz mladosti ?
April 2, 201312 yr ovo je tipican istok pavlovic..ja mazohisticki pratim, ...... za tebe je pracenje Velikog Brata mala maca :D Istok je hardkor.
April 2, 201312 yr Jel sad moze da se racuna da je zavrsio karijeru..ili srpska blogerska javnost ima trend da prasta ovakve sitne nestasluke iz mladosti ?Ovo se vec zaboravilo, internet je to.
April 2, 201312 yr Ja ću morati u neku crkvu da odem da se zareknem da ću uništiti karijere Vuku Jeremiću, Borisu Malagurskom, Dušanu Bajatoviću i Istoku Pavloviću. Jooo, koji degenerik, majko mila!
April 2, 201312 yr ... za tebe je pracenje Velikog Brata mala maca :DIstok je hardkor.ne diraj mi VB i eurosong!iskreno, ko sto rekoh, VB pratim kad naidjem, i to vise 'slusam' nego gledam.. ko sto rekoh, al ima tu materijala koji me fasciniraedit - takvi koji prate IP-a i koji su sretni jer im je 'prijatelj' (a on jel, slavan) ce tu videti malicioznu akciju od strane ivyjbt-e i trenutak slabosti glavnozasluznog, isprovociranog IP-a Edited April 2, 201312 yr by InvisibleLight
April 2, 201312 yr ne diraj mi VB i eurosong!al ima tu materijala koji me fasciniraoftopik al sta tacno?ako je dojaja mozda i ja zapratim.
April 2, 201312 yr Ja ću morati u neku crkvu da odem da se zareknem da ću uništiti karijere Vuku Jeremiću, Borisu Malagurskom, Dušanu Bajatoviću i Istoku Pavloviću. Jooo, koji degenerik, majko mila!Sjajan izbor! Dižem za Slobu Milosavljevića, i dosta. Mada, ovi su mlađi
April 2, 201312 yr ... za tebe je pracenje Velikog Brata mala maca :DIstok je hardkor.Meni ppp rijaliti po mjeri. A još se ponešto i sazna i nauči.
April 2, 201312 yr oftopik al sta tacno?ako je dojaja mozda i ja zapratim.ima dosta devijantnog ponasanja, kojim se izrazavaju ljudi iz podgrupa -drstvenih manjina, raznih fela (vidi geja, vidi avu i njen bekgraund,'kamuflaza', vincha,maja koja tom 'vristecom pojavom' pokriva nesto drugo, 'histerija ocaja'..ma cela glaerija likova)..ono 'laz koja govori istinu'nikog od njih ne osudjujem kad ovo kazem, ja volim takve likove (ne u smislu kao 'dobre ljude', to ne znam, nego su mi zanimljivi kao pojava), imam pravone mogu da objasnim, a i nije lako nekom ko to ne percipira istim senzorima:)edit- ovo mislim kad su ovakvi likovi ko sto su ih birali za ovaj VIP VBkad su 'obicni' ljudi, pa jos ordinarno nekulturni i neinteligentni, obicni prostaci onda 'show' totalno prodje ispod mog radara Edited April 2, 201312 yr by InvisibleLight
April 2, 201312 yr iskreno, ko sto rekoh, VB pratim kad naidjem, i to vise 'slusam' nego gledam.. ko sto rekoh, al ima tu materijala koji me fascinira sestro rodjena :D