Jump to content
IGNORED

81, 82, 83, 84... novi zlatni san

Indy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Everything as cold as life
Can no one save you?
Everything as cold as silence
And you never say a word

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Isuse slatki šta ova najdivnija gospođetina prva svojega imena Tina Vejmut na basu ovdje radi, mogu svi ostali da pomotaju kablove, samo nju da puste da vozi ovaj gruv

• +1 4
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 30.8.2022. at 18:11, James Marshall said:

Isuse slatki šta ova najdivnija gospođetina prva svojega imena Tina Vejmut na basu ovdje radi, mogu svi ostali da pomotaju kablove, samo nju da puste da vozi ovaj gruv

• +1 3
  • Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted

friško, ali kao da je snimljeno pre četiri decenije:

• +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

pre nekog vremena slušam radio i odjednom maksimum zbun. počinje pesma koju znam od početka do kraja, a ne pamtim kada sam je čula. jednostavno je znam, kao da je bila ugrađena u mene. pročitam još malo i shvatim da je ta pesma bila regionalni hit 80-ih, maltene samo kod nas (što ne iznenađuje, jer je teška orijentalija) - nešto kao alan ford. posle sam malo guglala i pevačicu čije ime takođe didn't ring any bells, a žena ima fascinantnu biografiju. bila je BIG kod nemaca i u indiji u to vreme, a za ostatak sveta (uključujući svoju domovinu) je, kako sama kaže, ostala britain's best kept secret. aktivna je i danas, vodi neki bluz festival i zajebava se kao matora :)

Spoiler

sad vidim da je obradila zorana pavić :D carski  

egzotiku valjda kompenzuje ovaj indijanac u spotu

• +1 1