אַף אֶחָד Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 On 9.3.2021. at 23:56, Lancia said: Dobri su bili Icehouse. Super nam dodju za voznju.
holden kolfild Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) tommy. kakva 80s njuska. tomi je picio do svoje smrti u 2016-7, jebem li ga koje, ali tu je negde. ok, svaka je smrt prerana, ali za dobrog iz momka iz vosingtona (ciao, hristoludilo =) ), to je bas truba. car je bio zaljubljenik u pop muziku, i ono sto su novine oznacile kao powerpop. ili omaz ka alex chiltonu i njegovom big staru. (ciao, indy =) ) meni se keen najvise prividja u australiji, kod dom mariania, kontam slicnih su godina. i jedan bonus: Edited April 9, 2021 by holden kolfild
Indy Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 Moglo je na covers, ali pesma (original) je s kraja 80-tih tako da... Cover: Original: Meni je cover suptilan i (kako i treba da bude cover), razlicit od originala, ali mi nedostaje masivni beat koji ima original... Takodje mi je iz nekog razloga original chorus malo vise haunting™. 1
Indy Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 47 minuta sam proveo klibereci se kao kreten, kakva uzivancija 2
Indy Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 U slavu Mouga, Sintija i Svetoga Kraftverka... na vjeki vjekov, amen. 3
Recommended Posts