čekmeže Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Bio na ispraćaju medicinskog osoblja u Nemačku. Hit večeri
I*m with the pilots Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 And so tell me, why reason and lives are lost inside unveiled desires And it's too late, too late to return, from that golden exotic place
Lancia Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 kakao sam voleo da drzim ovaj album u rukama, nesto izmedju krep papira i plisa.
I*m with the pilots Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 23 hours ago, Majo said: kakao sam voleo da drzim ovaj album u rukama, nesto izmedju krep papira i plisa. Juhu, gde si ti do sad? Prvo sta sam cula od CT, posle toga svet nije bio isti.
Lancia Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 6 minutes ago, I*m with the pilots said: Juhu, gde si ti do sad? Prvo sta sam cula od CT, posle toga svet nije bio isti. cao, Zvrk ko u ovoj pesmi, samo jos nisam isplivao,
Indy Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 9 minutes ago, I*m with the pilots said: Prvo sta sam cula od CT, posle toga svet nije bio isti. I meni je to bilo najomiljenije, skroz mi je obeležilo sredinu 1980-tih. Mislim da sam imao na kaseti koju sam snimio od ortaka. Deceniju kasnije sam poručio CD sa amazona (tada se zvao CDnow) i poslali su mi 2 CD-a greškom, još uvek imam onaj drugi ekstra CD neotpakovan u celofanu...
I*m with the pilots Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 On 8.3.2020. at 23:16, Lancia said: cao, Zvrk ko u ovoj pesmi, samo jos nisam isplivao, Skoro sam i ja konacno "otkrila" Shriekback, tako sto je prijatelj kacio "The big hush" na YT. To je bila jedna od onih pesama koju sam davno, davno cula na radiju (ili negde), i nisam uspela da saznam sta to slusam. Mene pogotovo ta pesma stavlja u neki cudan mood poput ljubavnog zanosa, gde bih, da sam musko, uzela svoju dragu u narucje i pevala ovo ne skidajuci oci sa njenog lica. I svaki put kada je slusam nakozi mi se jeza malo. On 8.3.2020. at 23:22, Indy said: I meni je to bilo najomiljenije, skroz mi je obeležilo sredinu 1980-tih. Mislim da sam imao na kaseti koju sam snimio od ortaka. Deceniju kasnije sam poručio CD sa amazona (tada se zvao CDnow) i poslali su mi 2 CD-a greškom, još uvek imam onaj drugi ekstra CD neotpakovan u celofanu... Ja tek od tad postojim, tako da sam u svet Cocteau Twins (i sa tim 4AD) uronila zahvaljujuci dragom prijatelju od kog sam za 18. rodjendan dobila album.
beyoncé Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 kad kod CT jedan od omiljenih bendova robina guthrija
Malkmus Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Genesis P-Orridge (22 February 1950 – 14 March 2020)
Recommended Posts