čekmeže Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Najnovija kategorija idiota - roditelji koji nose bebe/decu u naručju i prelaze van pešačkog. Ima i podkategorija babe. Uglavnom su to sigurne situacije ali jutros imam uslovno zeleno skrećem levo, mlađi tip i riba prelaze na crveno, lik nosi bebu i tačno mi dolazi na putanju, usporavam i sviram mu on me gleda u fazonu koji ti je, ja samo širim ruke...
svashtabezneshto Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ne postoji sigurna varijanta u tim situacijama. Mislim da bih tim roditeljima oduzimala decu.
čekmeže Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sigurna u smislu da su dvaes-tries metara ispred. Mada ja kakav sam kroz glavu mi prođe slika kako baka u odsudnom momentu zanemoćava i pada sve sa unučetom na kolovoz a ja dok ukočim... Posebna grupa su oni što sa decom pretrčavaju put. Sutra ta deca sama pretrčavaju.
svashtabezneshto Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Sigurna u smislu da su dvaes-tries metara ispred. Mada ja kakav sam kroz glavu mi prođe slika kako baka u odsudnom momentu zanemoćava i pada sve sa unučetom na kolovoz a ja dok ukočim... Posebna grupa su oni što sa decom pretrčavaju put. Sutra ta deca sama pretrčavaju. Na ovo sam mislila, ako je naučeno, primerom, da semafor ne važi, dete će prvi put kad krene samo negde tu naučenost demonstrirati, samo je zajeb što detetova procena sigurnosti uglavnom ne odgovara stvarnom stanju. (Živela preko puta OŠ, nagledala se svega. Nažalost.)
ToniAdams Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 jebote, dvaputa sam u begeu video cele familije stisnute na 1 motoru. ono, keva, cale i dete, oba puta na onim velikim skuterima od 400 kubika recimo. oba puta svo troje bez kaciga.
ivy Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 vidim prolazi se na crveno gde se stigne i bez pardona..
namenski Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Jos je lepse videti ponosnog naslednika/cu kako sedi u krilu vozaca...
Venom Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Najnovija kategorija idiota - roditelji koji nose bebe/decu u naručju i prelaze van pešačkog. Ima i podkategorija babe. Uglavnom su to sigurne situacije ali jutros imam uslovno zeleno skrećem levo, mlađi tip i riba prelaze na crveno, lik nosi bebu i tačno mi dolazi na putanju, usporavam i sviram mu on me gleda u fazonu koji ti je, ja samo širim ruke... Olaksavajuci faktor je da ti je pri prelasku ulice glava u torbi, prelazio propisno ili nepropisno.
radisa Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Jos je lepse videti ponosnog naslednika/cu kako sedi u krilu vozaca... Video par puta, nije mi bilo dobro...
ivy Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 vidim prolazi se na crveno gde se stigne i bez pardona.. ako ja prodjem kroz trepcuce zeleno onda troje!!! kola iza mene prodju kroz debelo crveno i to bar dva puta na dan sto ja vidim
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) crva nije ni bilo Edited January 5, 2016 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 image.jpeg crva nije ni bilo Deda se bacio na kola sa namerom da je obljubi...Neka nek živi sa mišlju da je ubila čoveka, kazna je to najveća...
Recommended Posts