Jump to content
IGNORED

drumski ratnik / road rage

Indy

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Najnovija kategorija idiota - roditelji koji nose bebe/decu u naručju i prelaze van pešačkog. Ima i podkategorija babe. Uglavnom su to sigurne situacije ali jutros imam uslovno zeleno skrećem levo, mlađi tip i riba prelaze na crveno, lik nosi bebu i tačno mi dolazi na putanju, usporavam i sviram mu on me gleda u fazonu koji ti je, ja samo širim ruke...

Posted

Ne postoji sigurna varijanta u tim situacijama. 

Mislim da bih tim roditeljima oduzimala decu.

Posted

Sigurna u smislu da su dvaes-tries metara ispred. Mada ja kakav sam kroz glavu mi prođe slika kako baka u odsudnom momentu zanemoćava i pada sve sa unučetom na kolovoz a ja dok ukočim...

Posebna grupa su oni što sa decom pretrčavaju put. Sutra ta deca sama pretrčavaju.

Posted

Sigurna u smislu da su dvaes-tries metara ispred. Mada ja kakav sam kroz glavu mi prođe slika kako baka u odsudnom momentu zanemoćava i pada sve sa unučetom na kolovoz a ja dok ukočim...

Posebna grupa su oni što sa decom pretrčavaju put. Sutra ta deca sama pretrčavaju.

Na ovo sam mislila, ako je naučeno, primerom, da semafor ne važi, dete će prvi put kad krene samo negde

tu naučenost demonstrirati, samo je zajeb što detetova procena sigurnosti™ uglavnom ne odgovara stvarnom stanju.

(Živela preko puta OŠ, nagledala se svega. Nažalost.)

Posted

jebote, dvaputa sam u begeu video cele familije stisnute na 1 motoru.

ono, keva, cale i dete, oba puta na onim velikim skuterima od 400 kubika recimo.

oba puta svo troje bez kaciga.

Posted

vidim prolazi se na crveno gde se stigne i bez pardona..

Posted

Jos je lepse videti ponosnog naslednika/cu kako sedi u krilu vozaca...

Posted

Najnovija kategorija idiota - roditelji koji nose bebe/decu u naručju i prelaze van pešačkog. Ima i podkategorija babe. Uglavnom su to sigurne situacije ali jutros imam uslovno zeleno skrećem levo, mlađi tip i riba prelaze na crveno, lik nosi bebu i tačno mi dolazi na putanju, usporavam i sviram mu on me gleda u fazonu koji ti je, ja samo širim ruke...

Olaksavajuci faktor je da ti je pri prelasku ulice glava u torbi, prelazio propisno ili nepropisno.

Posted

Jos je lepse videti ponosnog naslednika/cu kako sedi u krilu vozaca...

Video par puta, nije mi bilo dobro...

• 2 weeks later...
Posted

vidim prolazi se na crveno gde se stigne i bez pardona..

ako ja prodjem kroz trepcuce zeleno onda troje!!! kola iza mene prodju kroz debelo crveno i to bar dva puta na dan sto ja vidim  :isuse:

Posted (edited)

crva nije ni bilo

:isuse:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

attachicon.gifimage.jpeg

crva nije ni bilo

:isuse:

Deda se bacio na kola sa namerom da je obljubi...

Neka nek živi sa mišlju da je ubila čoveka, kazna je to najveća...