wall Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Brrrr. Koja riba ono najmanje riblje miriše?
gospa buba Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) e, kasmo kod riba, na ovom iskusnom topiku, imam neke skushe smrznute bez glava. shta da im radim? edip. da mogu da jedu probirljiva deca <_< (olosh, to treba drzat gladno nedelju dana, pa da vidimo ) Edited November 9, 2014 by gospa buba
wall Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 U rernu. ^_^ Ja sam tako. Folija, začini i ćao. Posle skloniš da bude hrskavo (deca vole tako).
gospa buba Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 U rernu. ^_^ Ja sam tako. Folija, začini i ćao. Posle skloniš da bude hrskavo (deca vole tako). ovi ne vole hrskavo nishta <_<
wall Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 ovi ne vole hrskavo nishta <_<Onda ne skidaj foliju.
Singer Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (olosh, to treba drzat gladno nedelju dana, pa da vidimo ) +1 ovo radi poso al moraju još samo malkice stariji da budu istu taktiku su primenili moji roditelji kad smo napali pubertet brat i ja. oba konja po skoro 2 metra a ne možeš nahraniti a još vole da zanovetaju... kad izdominira glad sve se jede!! :)
gospa buba Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 +1 ovo radi poso al moraju još samo malkice stariji da budu istu taktiku su primenili moji roditelji kad smo napali pubertet brat i ja. oba konja po skoro 2 metra a ne možeš nahraniti a još vole da zanovetaju... kad izdominira glad sve se jede!! :) kakgod. ja sam ponudila shta je napravljeno, necesh, drugo nema. moz da se desi da im se otac sazali kad stigne, al to vec nije u mom domenu ^_^
banatjanin Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 odmrzni, pa podeli uzduš po polovini, da dobiješ dva fileta. predpostavljam da nemaju ni utrobu ako već nema glave. odsecu peraja i unutrašnje koskice. so, pa na namašćen gril tiganj, da lepo zarumeni. preliješ im hcmuljem kad poslužiš. moji klinci udaraju po skuši samo tako, mada oni baš vole ribu. bebac je od godinu dana satirao po pet sardina
gospa buba Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 odmrzni, pa podeli uzduš po polovini, da dobiješ dva fileta. predpostavljam da nemaju ni utrobu ako već nema glave. odsecu peraja i unutrašnje koskice. so, pa na namašćen gril tiganj, da lepo zarumeni. preliješ im hcmuljem kad poslužiš. moji klinci udaraju po skuši samo tako, mada oni baš vole ribu. bebac je od godinu dana satirao po pet sardina vole i moji ribu, samo shto mi je skusha suva po prirodi, ona je suva i iz konzerve, ono ulje je malo vadi. pa bih ja u stvari nekako da nije suva...
banatjanin Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Onda definitivno folija i dosta maslinovog
darling Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 kako ti je skusa suva kad je to plava riba?! nema masnije od toga :)
wall Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Svaka čas vama ribljim, ja sam naredio vanredno pranje zavesa.
ljakse Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 kako ti je skusa suva kad je to plava riba?! nema masnije od toga :) +1 Skuša je suva kao što su suvi šaran ili kantica svinjske masti.
Recommended Posts