ivy Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 bili smo na Staroj planini,nismo se popeli na Midzor nego bazali malo po istocnom kraju i obilazili manje prometna mesta..svuda je lepo popeli smo se na Bodin vrh 1400inesto i na Pakleski vrh 1300inesto vodopad Arbinje Ponor Rosomacki lonci pogled sa Pakleskog vrha Jelovacko vrelo
mlatko Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Super slike, povedi i nas sledeci put.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
ivy Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 vazi inace porucila sam ove cipele http://www.djaksport.com/lowa-zenske-out-cipele-taurus-gtx-mid-ws-n53509 pa cemo videti kad stignu..sranje on line narucivanja obuce ali sta da radim.. imaju ih dve drugarice koje setaju samnom i zadovljne su sa njima...u iscekivanju sam..
placenik Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 23 hours ago, ivy said: vazi inace porucila sam ove cipele http://www.djaksport.com/lowa-zenske-out-cipele-taurus-gtx-mid-ws-n53509 pa cemo videti kad stignu..sranje on line narucivanja obuce ali sta da radim.. imaju ih dve drugarice koje setaju samnom i zadovljne su sa njima...u iscekivanju sam.. Uf, nadam se da si probala model negde. Dzaba kvalitet ako ne pasuje kalup.
ivy Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 nisam probala model,bila sam kockarski raspolozena i valjda mi nedostaje adrenalina u zivotu .. stigle su ali je greska u broju..na sajtu pise da je us 7,5/euro 41,5 koji sam porucila zbog toga sto nosim br 40 plus deblja carapa plus nizbrdo....a na cipeli koja je stigla pise da je us 7,5/euro 39 koja mi je mala ali Djak online je kul jer imaju opciju vracanja novca ili zamene artikla ili bilo sta hoces..pa cu videti sta cu,najverovatnije cu da mi vrate novac pa cu krenuti u fizicku potragu
ivy Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 sad sam opet porucila ove https://www.djaksport.com/lowa-zenske-out-cipele-renegade-gtx-mid-ws-n53612 valjda ce sad ubosti broj
Fins fleet Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Jao vidi, ja nekako obisao ovu temu. Krenuo malo prosle godine, ove se navukao do koske. Evo s poslednjeg puta par fotki, bili gledati zlatne arise na mt frosty.
Mil@n Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Moram da se pohvalim.. Danas sam išao od intersporta do interposrta jureći neke Merel i na kraju izađem očajan jer mi ni 46 nije pasao, u prvoj radnji nisam hteo ni da probam 45, i izađem iz intera devastiran i vidim tamo onaj outdoor... Reko, aj čisto da vidim šta ima... I nađem savršenu cipelu, udobnu, čvrstu ali laganu i neprebudženu, za sve prilike, a pri tom i lepa na oko, znači ljubav na prvi pogled, odlepio sam. Cena me malo odbijala ali sam prelomio i reko jebe mi se, uzimam. Veličina savršena, taman prostora za malo deblje čarape i lufta koliko je potrebno da ne nabijam prste.. Koštaju nešto malo manje od 21.000, pitam jel ima neki popust, a njih dvojica (dakle: dvojica) ne ne, nema nikakvih popusta, sigurno do februara marta... Reko ok... Kada sam probao, odem na kasu reko aj, spremim 21k, on kaže 18.500. Reko kako jbt, piše 21? Pa ima popust p.s. ponosno objavljujem da smo osnovali u mom mistu planinarsko društvo i za weekend po onom kijametu smo održali prvu akciju (više rekreativno formalnog karaktera, jer je, jel, prva) i prvi put sam planirao po snegu, drugi dan nas je žestoko usralo vreme bez vetra, hladnoće ali sa suncem i prizori su stvarno bili neopisivi, šaljem samo par komada. p.s. max upload 1024kb, zajebite, nema slika
ivy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) 15 hours ago, Mil@n said: p.s. ponosno objavljujem da smo osnovali u mom mistu planinarsko društvo i za weekend po onom kijametu smo održali prvu akciju (više rekreativno formalnog karaktera, jer je, jel, prva) i prvi put sam planirao po snegu, drugi dan nas je žestoko usralo vreme bez vetra, hladnoće ali sa suncem i prizori su stvarno bili neopisivi, šaljem samo par komada. ne moras da kacis slike znamo kakva je Fruska Gora po (prvom) snegu ovi moji ludjaci su u nedelju pravili nocno/jutarnju setnju po pola metra svezeg snega ali ja nisam isla jer nisam htela sama da vozim po tolikom snegu i sama da iskopavam parking na Paragovu Edited December 19, 2018 by ivy
Mil@n Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Sa subotnjeg uspna na Rajac. Moram da priznam da sam totalno promenio mišljenje o zimskim usponima... Doduše, na oba na koja sam bio u poslednjih 4 nedelje sam manje više morao da idem i nije bilo previše hladno, ali potrefilo nam se vreme, i sunce i vedro i ne-hladno, i stvarno je uživanje i lepote su nestvarne. Ludilo.
ultra plasticni Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Jel se penjao neko u subotu na Rtanj?
ivy Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 evo super akcija za leto ako nekog zanima https://www.facebook.com/events/2013966288720018/
placenik Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 3 hours ago, ivy said: evo super akcija za leto ako nekog zanima https://www.facebook.com/events/2013966288720018/ Vodio sam sličnu (malko dužu) turu prošle godine. Jako lep kraj, vredi za sve pare i malo preko Ako viđaš ovu vodičku ekipu, pozdravi Nedu!
Recommended Posts