Jump to content
IGNORED

Planinarenje i hajking

barrcode

Recommended Posts

Posted

Ove godine overio sam Avalu prvi put :D Zlatibor po grebenu (čigota, jelje, konjuder, čuker), Rajac i sad za vikend Gučevo...

Klasika što bi se reklo, ali valja ostati u formi i spremiti se za ozbiljnije poduhvate u sezoni... 

• +1 1
Posted

juče najbolje vreme ove godine na "vertikalnih metara za 1h": 650m/h, po Stravi. 

od početka godine 8000m uspona. 

Posted

86 godina, ovaj bog / gospodin popeo Akonkagvu 7000m (!!), sad ide na Manaslu 8100m (!!!!!). 

neverovatno 

svi španci koje viđam po Alpima su prilično ekstremni, ali ovo je potpuno neverovatno.

• +1 1
Posted

zvala me drugarica sutra na 30km po Fruskoj :ohmy:

javlja mi se da bih trebala ici zbog pomeranja granica i zone komfora...ali ne znam da li zelim :D 

Posted

nisam otisla..na kraju su imali 39km :ohmy:

ja stvarno ne znam kako je moguce toliko hodati,to nema puno smisla...

ja volim da uzivam u prirodi ne da trcim kroz nju.

na Fruskoj je meni 25km plafon..vise samo na planinama koje to zahtevaju ali i opravdavaju..

Posted

I ja sam juče bio na Fruškoj od Letenke do Andrevlja i nazad, prso sam u povratku, 40 ljudi 5 dece, 10ak baka i malo sporijih ljudi a on odabere stazu kroz korito reke gde je bilo jeddno (bukvalno) trocifren broj drveća preko staze što znači obilaženje, preskakanje i slično, a imao sam situaciju kući da sam trebao da se praktično teleportujem kući što pre, a vukli se 100m na 10 minuta...

Odlepio sam..

Posted

mi smo jednom vodili jedno 20 osmaka tu rutu glavnom dzadom...do Andrevlja smo nizbrdo isli potokom to je bilo  super... ali od Andrevlja do Letenke je sve uzbrdo a posle palacinaka na Andrevlju :D ...bio je pakao..