Mil@n Posted February 24 Posted February 24 Ove godine overio sam Avalu prvi put Zlatibor po grebenu (čigota, jelje, konjuder, čuker), Rajac i sad za vikend Gučevo... Klasika što bi se reklo, ali valja ostati u formi i spremiti se za ozbiljnije poduhvate u sezoni... 1
barrcode Posted Thursday at 06:23 Author Posted Thursday at 06:23 juče najbolje vreme ove godine na "vertikalnih metara za 1h": 650m/h, po Stravi. od početka godine 8000m uspona.
barrcode Posted Thursday at 08:25 Author Posted Thursday at 08:25 86 godina, ovaj bog / gospodin popeo Akonkagvu 7000m (!!), sad ide na Manaslu 8100m (!!!!!). neverovatno svi španci koje viđam po Alpima su prilično ekstremni, ali ovo je potpuno neverovatno. 1
ivy Posted Friday at 07:08 Posted Friday at 07:08 zvala me drugarica sutra na 30km po Fruskoj javlja mi se da bih trebala ici zbog pomeranja granica i zone komfora...ali ne znam da li zelim
ivy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago nisam otisla..na kraju su imali 39km ja stvarno ne znam kako je moguce toliko hodati,to nema puno smisla... ja volim da uzivam u prirodi ne da trcim kroz nju. na Fruskoj je meni 25km plafon..vise samo na planinama koje to zahtevaju ali i opravdavaju..
Mil@n Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ja sam juče bio na Fruškoj od Letenke do Andrevlja i nazad, prso sam u povratku, 40 ljudi 5 dece, 10ak baka i malo sporijih ljudi a on odabere stazu kroz korito reke gde je bilo jeddno (bukvalno) trocifren broj drveća preko staze što znači obilaženje, preskakanje i slično, a imao sam situaciju kući da sam trebao da se praktično teleportujem kući što pre, a vukli se 100m na 10 minuta... Odlepio sam..
ivy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago mi smo jednom vodili jedno 20 osmaka tu rutu glavnom dzadom...do Andrevlja smo nizbrdo isli potokom to je bilo super... ali od Andrevlja do Letenke je sve uzbrdo a posle palacinaka na Andrevlju ...bio je pakao..
Recommended Posts