Jump to content

Nedeljnik Vreme

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Baš je i komentarisao taj profil, ono kao "mrzim mreže, a neko se predstavlja kao ja"

Zato je meni oduvek bilo bezveze, nekom ko mrzi socail network napraviš stranu da ga poštuješ na taj način :gospode:

Imao je i tekst o tome tamo neke 2006/7. Pošto je arhiva Vremena zamrla, teško će se naći. Ali sećam se da je na b92 bili nadgornjavanje na tu temu s njim, nešto na foru Duška Koraća :D

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Imao je i tekst o tome tamo neke 2006/7. Pošto je arhiva Vremena zamrla, teško će se naći. Ali sećam se da je na b92 bili nadgornjavanje na tu temu s njim, nešto na foru Duška Koraća :D

Pregazilo je vreme

6 hours ago, D11 said:

Hvala, nisam mogao juče da nađem ovaj tekst. Ima i Basara sličnu fan stranicu, ne znam šta on misli o tome.

Inače zašto ti njegovi fan-profili objavljuju sa nedelju dana zakašnjenja? Zato što se tada otključavaju tekstovi iz prethodnog broja Vremena.

Edited by Zabalujev

ne samo basara. svi regionalni opstepoznati kolumnisti, ivancic, dezulovic npr.

ti fb profili u stvari pumpaju saobracaj  sajta net kolumne (a on zivi od reklama)

Edited by morgana

Posvećeno Teofilu Pančiću

A

sta ce biti sa njegovim knjigama? da su gradska biblioteka ns ili bg ono sto zbog svojih uprava nisu, preuzele bi i napravile legat.

nije rec o unikalnosti primeraka, nego o unikalnosti celine i to ih kvalifikuje za legat. plus beleske, licni predmeti.

poz