Jump to content

Nedeljnik Vreme

92 members have voted

1. 1. Čitate li Vreme?

• prestao kad je otišao P. Luković
    • prestao 5.10.
    • prestao 12.03.
    • čitam i dalje
    • nikad počinjao

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

ovde o srpskom Times-u, dobrim tekstovima, lošim tekstovima, može i o odnosu sa Miškovićem, omiljenim, neomiljenim novinarima itd.poslednjih par brojeva su dobri, ima šta da se pročita, ovaj odličan Mišić, Andrić, 50 godina bitke na Neretvi 12 strana :s_p::s_c::s_u:

Čekaj stvarno nije bilo teme ?

Citam i dalje, ali ne kupujem ga vise svake nedelje.

ako postoji neka interesna veza žare - nj+vj onda je ili baš nova ili iskopana sa dna kace.jeremija verovatno nije još načisto šta će sa sobom od septembra; nema neku logistiku za novu stranku a ego je verovatno suviše jak za priključenje nekoj od etabliranih ili ovih novih (žilijen, dupe). gotovo je sigurno da želi da popravi odnose sa amerima, što ne može odmah/odjednom i vratolomno, nego natenane. nj pokušava da srpskom puku racionalizuje američko ponašanje 90ih i posledično danas oko kosova i izvuče ga iz konteksta mržnje-prema-srbima-kao-datosti, što je realno korisno sve i da je pogrešno :)američka scena je dovoljno velika da im se može desiti da se nekome približe, naročito u kontekstu deklintonizacije obamine administracije, i da pokušaju da budu neki novi obradi kesići. gde je žare tu stvarno ne znam; cenim da je taj posao demistifikacije amerike relativno plodan, nije glupo primiti ga se s ove strane bare.

Pa Žare je čirliderka tog projekta, to je sad već prilično jasno. Iz nekog razloga je izabrao Jeremiju kao svog novog favorita, ama je baš u isto vreme počeo i da se pajta sa Kirbijem (zašto?). Meni to vuče na udruženi zločinački poduhvat. Ovo sa projekcijom Linkolna zvuči kao da je izašlo iz Jeremijine pametne glavice.Naravno, u pravu si za demistifikaciju "američkog zla", samo me zanime šta ove lisice smeraju.

Edited by Syme

to je nekorišćen izvor, nekakva srpsko-američka veza. njušenja je tu bilo odavno (bil & lin montgomeri) samo sa novim naprednjačkim stavom spram zapada nema opasnosti da te neko bitan zbog toga optuži za izdaju. dakle, postoji izvesna korist sama po sebi čak i bez cunning planova.mislim da ova konstrukcija, ako postoji, ultimativno počiva na jeremijinoj odluci šta dalje, a zaista ne znam šta se skrilo pod njegov mali plavi šeširić. :)

Pa ako smo videli Vučija germanofila, zašto ne bismo i Jeremiju amerofila. :isuse:

rezervni položaji su čudo, čudo I say!

poslednjih par brojeva su dobri, ima šta da se pročita, ovaj odličan Mišić, Andrić, 50 godina bitke na Neretvi 12 strana :s_p::s_c::s_u:
zbilja odlican, upravo sam procitalai jergovic mi je bio ok, tekst o filmu 'krugovi'. a jergovica inace ne volim.

Šta uopšte radi ovaj NJ u životu? Bio me pratio na tw na početku, pa smo se posvadjali.Sad ću da pročitam ovaj njegov tekst iz Politike.

gde mogu da kupim taj broj Vremena o Neretvi od 28.02.2013?

• Author

možda je zaostao u nekom od kioska ili radnji, ako ga nema probaj da ih zovešimaš ga na netu celogedit:mislim na tekst o Neretvi

Edited by kud u maglu Simovicu

našao sam u kiosku. thnx

Edited by Ravanelli

Šta uopšte radi ovaj NJ u životu? Bio me pratio na tw na početku, pa smo se posvadjali.Sad ću da pročitam ovaj njegov tekst iz Politike.
    jeremijin savetnik