Mercuzzio Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ne znam šta je jadnije... Bruno ili DenverPoslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
teacher Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ne znam šta je jadnije... Bruno ili DenverPoslao sa fiksnog ajfona putem TapatalkaDenver :D
Frank Pembleton Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 I sad se svovi koji gledaju ovu jednu utakmicu pitaju, sta ovo bi, sto je dosadno?Ali neka , koji moj gledas ovu jednu tekmu...
Frank Pembleton Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Meni bas i ne izgleda tako...U stvari oni su previse dobri.Voleo bih da bude tesnija tekma pa da oni opet pokazu taj kvalitet.Ovako od pocetka kada su pokazali zube DEN se usro...
Frank Pembleton Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Od Peytona i ekipe jos uvek 0mahaSramota....
freakns Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 e tako, sada mogu na spavanje... ako govna nekim slucajem okrenu, priznacu teacheru da Manninzi nisu najveca prevara NFLakolko ono yds i TDs kada je jurio rekorde?! pussy bio pussy ostao.
Recommended Posts