Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

ne rise da si gledao? koji si ti car :D ta utakmica mora pod hitno da se izbaci...

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odavno izgubila svaki smisao...send from WC šolja by BVK

Posted
ne rise da si gledao? koji si ti car :D ta utakmica mora pod hitno da se izbaci...
Pustio na TV-u dok gledam NBA i stvarno mi nije jasno zasto to govno jos postoji.Sto je najgore vidim loze se kao competitive ovo ono... kako da ne. Ono je bilo ispod nivoa 1 kanadske lige :isuse:
Posted

treba senior bowl turiti mesto te zajebancije.

Posted
treba senior bowl turiti mesto te zajebancije.
to definitivno
Posted

neko je pominjao, da li ovde ili na nekom drugom mestu, na kom su kanalu najavljivali sb a da ga emituje sbb?

Posted

Fox Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока

Posted

freak i teacher nista na strahan-sapp temu? smor...

Posted
freak i teacher nista na strahan-sapp temu? smor...
eh, kad sam ja rekao o kakvom izvikanom govnu se radi...
Posted (edited)
neko je pominjao, da li ovde ili na nekom drugom mestu, na kom su kanalu najavljivali sb a da ga emituje sbb?
Sad proverih, za svaki slucaj, program Foxa:
00:27SuperBowl: Denver - SeattleUtakmica 48. Superbola između ekipe NFC šampiona Sijetl Hoksa i ekipe AFC šampiona Denver Bronkosa održava se na stadionu MetLajf u Istočnom Raderfordu u Nju Džersiju u nedelju 2. februara 2014, a evropski prenos uživo počinje u 00.25 (CET) u ponedeljak, 3. februara 2014. Osim same utakmice, velika pažnja pridaje se i slavnim ličnostima i zvezdama koje svake godine posećuju Superbol, i to na način dostojan velikog holivudskog događaja. Ove godine će u poluvremenu 48. Pepsi Superbola nastupati globalni fenomen, američki muzičar Bruno Mars, kao i legendarna grupa Red Hot Čili Pepers.
:)Ostaje jos samo da odigram keca na Denver da ih izmalerisem. :D Edited by Nesh
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...