Jump to content

NFL 2013

Featured Replies

ne rise da si gledao? koji si ti car :D ta utakmica mora pod hitno da se izbaci...

Odavno izgubila svaki smisao...send from WC šolja by BVK

Ja zaboravio. 43 poena... :blink::ph34r:

ne rise da si gledao? koji si ti car :D ta utakmica mora pod hitno da se izbaci...
Pustio na TV-u dok gledam NBA i stvarno mi nije jasno zasto to govno jos postoji.Sto je najgore vidim loze se kao competitive ovo ono... kako da ne. Ono je bilo ispod nivoa 1 kanadske lige :isuse:

treba senior bowl turiti mesto te zajebancije.

treba senior bowl turiti mesto te zajebancije.
to definitivno

neko je pominjao, da li ovde ili na nekom drugom mestu, na kom su kanalu najavljivali sb a da ga emituje sbb?

Fox Послато са ALCATEL ONE TOUCH 7025X уз помоћ Тапатока

kakvo je to smeće od igre, jbt

Govno bas

freak i teacher nista na strahan-sapp temu? smor...

1604868_10151950341638697_1579416129_n.jpg 2005.g
freak i teacher nista na strahan-sapp temu? smor...
eh, kad sam ja rekao o kakvom izvikanom govnu se radi...
neko je pominjao, da li ovde ili na nekom drugom mestu, na kom su kanalu najavljivali sb a da ga emituje sbb?
Sad proverih, za svaki slucaj, program Foxa:
00:27SuperBowl: Denver - SeattleUtakmica 48. Superbola između ekipe NFC šampiona Sijetl Hoksa i ekipe AFC šampiona Denver Bronkosa održava se na stadionu MetLajf u Istočnom Raderfordu u Nju Džersiju u nedelju 2. februara 2014, a evropski prenos uživo počinje u 00.25 (CET) u ponedeljak, 3. februara 2014. Osim same utakmice, velika pažnja pridaje se i slavnim ličnostima i zvezdama koje svake godine posećuju Superbol, i to na način dostojan velikog holivudskog događaja. Ove godine će u poluvremenu 48. Pepsi Superbola nastupati globalni fenomen, američki muzičar Bruno Mars, kao i legendarna grupa Red Hot Čili Pepers.
:)Ostaje jos samo da odigram keca na Denver da ih izmalerisem. :D

Edited by Nesh

Guest
This topic is now closed to further replies.