Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakav TD Sinsija za produžetak, 2 sekunde do kraja lopta na 52 yds, Dalton baca ka gomili igrača u end zoni, odbija se od jednog iz Baltimora i lagano u ruke A.J. Green-a :Hail:edit: jebiga, kasnim

Edited by zoki82
  • Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jel gleda neko Carolinu sa stranim komentatorima? Koje je objasnjenje, sto ovo nije fumble?

Posted
Jel gleda neko Carolinu sa stranim komentatorima? Koje je objasnjenje, sto ovo nije fumble?
nije imao kontrolu
Posted

Odavno nisam gledao losiju utakmicu a gledao sam i nekoliko meceva kanadske lige :isuse:

Posted

konacno i mi nekoga da dobijemo !iako je pretilo da ce opet sve da bude po starom(15-0, potpuna kontrola igre, nadigrali ih u svakom aspektu... i onda odjednom 15-19 :angry:), sreca te Miami ne bi mene zadrzao da sam bio RB, pa smo na kraju izvukli pobedu. ali koliko padamo u igri tokom meca, to je jebeno nestvarno. ne znam uopste sta je razlog svemu tome...

Posted

Dobro je i da vam RBs traju najvise 2 kola... :fantom:

Posted

Mislim da su Jetsi za mog zivota oterali sve igrace koje sam na ovaj ili onaj nacin gotivio. Zauzvrat su uglavnom dovodili sve one koje su mi isli na kjurac. Favre, Bart Scott, Jason Taylor i evo sad ... Safet Susic himself ... Ed Reed.

Posted
Dobro je i da vam RBs traju najvise 2 kola... :fantom:
ali svaki sledeci sve bolji ;)Rainey za sada 3TD i 125yds... a ima jos jednu cetvrtinu :s_c:
Posted
Rainey za sada 3TD i 125yds... a ima jos jednu cetvrtinu :s_c:
Bobiša :ziga:A u Klivlendu jedu muda...
Posted

ako ovo nije bio DPI, ja sam pera detlic... ali opet, slatko je kada je protiv Patsa :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...