Jump to content

Side Effects (2013)

Featured Replies

On 17. 5. 2013. at 21:34, bad_lieutenant said:
Kao što je u uvodnom postu rečeno, previše je tu logičkih nedosljednosti da bi moglo da funkcioniše dobro kao cjelina.Soderberg ostaje ipak reditelj za blagajnu. Koji je uopšte njegov poslednji stvarno dobar film, traffic?
Meni su se svidela dva dela "Che".

smejurija od zapleta, a bas je mogla da bude dobra prica i jos bolji film.nezasluzen topik.

lančikus, jesu li nam se ukusi u svezi sa filmom ikad do sada razišli? ja bih rekla da ne ^_^

On 21. 5. 2013. at 10:09, gagorder said:
lančikus, jesu li nam se ukusi u svezi sa filmom ikad do sada razišli? ja bih rekla da ne ^_^
nista, da pisemo par-nepar:)?jos da slusas neku dobru muziku, a ne one dipeshmod, kakva bi zemska bila, fijuuu!

ih, to mi je jedna od manjih mana, nego ne znaš ;)bez zezanja. neguje se jedna poetika na ovom podforumu film, pa u okviru nje jedna podpoetika koja za mene jako retko omane. mislim, sporićemo se mi o ulozi klinke u jagten-u i o MV u blue valentine, ali generalno, mogao bi pristojan bioskopski repertoar da se sastavi čitajući sve ovo.

• Author
  On 21. 5. 2013. at 10:37, gagorder said:
ih, to mi je jedna od manjih mana, nego ne znaš ;)bez zezanja. neguje se jedna poetika na ovom podforumu film, pa u okviru nje jedna podpoetika koja za mene jako retko omane. mislim, sporićemo se mi o ulozi klinke u jagten-u i o MV u blue valentine, ali generalno, mogao bi pristojan bioskopski repertoar da se sastavi čitajući sve ovo.
вау, каква музика за моје напаћене уши.
  On 21. 5. 2013. at 14:12, 3opge said:
вау, каква музика за моје напаћене уши.
Meni da zahvalis, znas kad bi ti izvukao ovakve note iz Gagorijusa(¿)