Jump to content

Da li ste prestali da konzumirate mlečne proizvode?

Da li i dalje konzumirate mleko i mlečne proizvode? 62 members have voted

1. 1. Da li i dalje konzumirate mleko i mlečne proizvode?

• prestao/la sam da ih konzumiram do daljnjeg
      5
    • konzumiram ih kao i do sada
      41
    • konzumiram ih i dalje ali u smanjenim količinama
      11
    • nisam ih konzumirao/la ni do sada
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

S obzirom na to kako je tema o aflatoksinu u mleku odjeknula na forumu, a i uopšte u društvu, mislim da bi bilo zanimljivo videti kako to utiče na naše navike u ishrani, da li smo i šta promenili. Da ne bih trolovao temu na društvu pitanjima da li i dalje konzumirate mleko, odlučio sam da otvorim ovaj poll.Meni lično su kiselo-mlečni proizvodi predstavljali značajan deo ishrane, i priznajem da sam ih koristio i predhodna dva dana, ali u znatno manjim količinama.

• Replies 174
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sireve arčim iz homolja (ovčiji i kozji), a valjda neću crći od ponekadkoristećeg jogurta, tako da se ne potresoh bogzna

pijem i jedem kao da je 2010.

Proja jednom nedeljno, gibanica jednom nedeljo, kacamak sa mlekomm sirom i kajmakom makar dva puta nedeljno, abc sir, sirko, jogurt, zuto kiselo mleko, vocni jogurt + ovsene pahuljice, ovo mi je oprlike 50% ishrane, i naravno da nastavljam po starom

Edited by djeneralche

Proja jednom nedeljno, gibanica jednom nedeljo, kacamak sa mlekomm sirom i kajmakom makar dva puta nedeljno, abc sir, sirko, jogurt, zuto kiselo mleko, vocni jogurt + ovsene pahuljice, ovo mi je oprlike 50% ishrane, i naravno da nastavljam po starom
tebi se isplati da imas jedno dve krave.

nema opcija pijem one sto su prosli test. ja sad tako.

BataliJo sve mlecno u zadnja 2 dana. Ocu da crknem za jogurtom i kiselim mlekom a nigde ne pominju valja li. U najgorem slucaju za nedelju dana se vracam u redovan rezim...

Ja pijem...Inače pijem po 2 litra mleka dnevno ...Samoubistvo nije zakonom zabranjeno...

tebi se isplati da imas jedno dve krave.
Bjelka i Sarulja :cry: , pa kad krenem da ih zovem sa vrh brda, da piju vodu, "pivosh bjelka", pa one onako sapete polako idu iz doline
Bjelka i Sarulja :cry: , pa kad krenem da ih zovem sa vrh brda, da piju vodu, "pivosh bjelka", pa one onako sapete polako idu iz doline
moj deda imao Sarulju, mislim ko nije :)
:o Мени се тако кум обраћа када се помало запије: "пиво 'о'ш, куме".
:o Мени се тако кум обраћа када се помало запије: "пиво 'о'ш, куме".
:lolol:
Ocu da crknem za jogurtom i kiselim mlekom a nigde ne pominju valja li.
Isto

Da li dajete deci da piju mleko i kako reaguju na šolju mleka?Koleginica sinoć istukla ćerku koja je odbijala da popije mleko pred spavanje.

Edited by halloween