Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
od ovoga se stresem od gađenjaod hele nehe's doing something wrong
+1
Posted

video sam ZM-a na sajmu na potpisivanju knjiga. nije bilo nikoga na njegovom štandu :wicked:

Posted

Eto na sta lici kad (jedan rigidni) prirodnjak uzme da se bavi drustvenim fenomenima.Ne ide (mu). Njega uznemirava ideja da nesto moze da ostane neobjasnjeno, neuredjeno, kontradiktorno, haoticno, besmisleno.On bi da shvati, da objasni, da protumaci SVE.. coveka (pa, aj usput i tu zenu, kad vec mora :isuse: ), drustvo, kosmos i misli da sve to pociva na nekom aksiomu, koji samo ceka da ga on dokuci.Nakon toga ce moci konacno da se posveti svom velikom snu iz rane mladosti - pronaci lek za ludilo. :0.6:Svidja mi se njegov koordinatni sistem .. tradicionalno:moderno, Zena:Muskarac, Dobro:Lose..Binarnost kao kljuc za razumevanje Univerzuma..Easy breezy. :ajde:

• 2 weeks later...
Posted
Detetov strah od kazne
Kažnjavanje vlastite dece od strane roditelja poslednjih decenija je postalo ozloglašeno. Ne samo telesno kažnjavanje, za koje je poznato da iz političkih razloga pokušava da se podvede pod pravnu kategoriju „nasilje”, već i druge kazne, kao što su odbijanje ispunjavanja želje i davanje neprijatnog a korisnog zadatka.
zoki je nedorecen: kais ili prut? mozda je ipak bolji samar? sta kaze nauka?
Posted
Detetov strah od kaznezoki je nedorecen: kais ili prut? mozda je ipak bolji samar? sta kaze nauka?
Vazno je da se telesno kaznjavanje iz politickih razloga podvodi pod pravnu kategoriju "nasilje".Ovaj diletant i kursista mi je po prvi put skrenuo paznju upravo u nekom Utisku Nedelje, dok je zagovarao telesno kaznjavanje dece kao revolucionarnu ideju u vaspitavanju dece. Treba stvarno biti retko neodgovoran covek pa usred emisije koju gleda na stotine hiljada roditelja iz pozicije autoriteta zagovarati ispravnost telesnog kaznjavanja dece.
Posted (edited)
je l ima on decu, baš me zanima
Ne znam. Znace valjda ovaj njegov apostol. Edited by harper lee
Posted

a da li se u svrhu vaspitanja i stariji ljudi mogu tu i tamo udariti otvorenom šakom ? na primer, meni se ne sviđa kako se ZM ponaša i onda ga udarim kaišom po koži, ali tako da to nije jače od udarca otvorenom šakom ?

Posted
Treba stvarno biti retko neodgovoran covek pa usred emisije koju gleda na stotine hiljada roditelja iz pozicije autoriteta zagovarati ispravnost telesnog kaznjavanja dece.
Ili to, ili treba poznavati svoje ciljno trziste.