Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Featured Replies

ja živa nisam.
..jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)
  • Replies 1.8k
  • Views 150.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se :lolol:

...reči, reči reči!

ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se :lolol:
@thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.

Jedna, na neki način, dopuna. Pitao sam šta će Milivojević u Psihijatrijskoj sekciji Srpskog lekarskog društva i nisam dobio odgovor. U međuvremenu sam naišao na preporuku za jednog kliničkog psihologa koji je član istog udruženja. klik (8:13)

@thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.
nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(
nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(
mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?
zaljubljenos je za decu
a' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija.......

Edited by burazer

dobro.

sama si kriva kaga prihvataš za sagovornika...trči doma i trpaj sos od sarme u nutrinu sarme, ženo :fantom:

mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?a' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija.......
detinjstvo prestaje kad naučiš šta je apostrof i gde mu je mesto.
..jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)
je l' ovo gratis ili moram da platim?

jos placem od smeha, boskitj razjasnjava burazera :lolol:

je l' ovo gratis ili moram da platim?
moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila
  • Author
moras da platis
moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila
apsolutno svaku hipotezu bih podnela: da sam stvarno zagrlila leproznog hobita, šreka, kalifornijskog kondora ili čak infamous blobfish. međutim, ako treba stvarno na kraju da shvatim da sam grleći tebe prigrlila sebe, momentalno ću se usrati. u najlonke i pencil skirt.
Na mome se klatis...
Eto sta duzi boravak u virtuelnom prostoru sa Miralemom, Milogledom, Toni Adamsom i slicnima ucini od nekada finog coveka...