Malkmus Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Zanimljiv mu je ovaj, nešto stariji, intervju.Par zanimljivih izjava. Istraživanja pokazuju da je užitak opasan. - Da, istina, na terapiju dolazi društvena elita. To su oni koji za početak mogu platiti terapiju koja nije jeftina, u Srbiji je sat rada 60, u Sloveniji 100 eura, i koji vjeruju da im znanje može pomoći. Znači, drvi o tranziciji i siromaštvu, a cena mu je, izgleda, 60 eura. :)I fotka je odlična, ljubavna.http://globus.jutarn...ubavne-bankrote
gospa buba Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Meni je palo na pamet da je burazer Milivojevic licno.pa nije kiza takav ^_^
pt 2.0 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Meni je palo na pamet da je burazer Milivojevic licno.čak ni o milivojeviću nemam tako loš utisak.meni je palo na pamet da je burazer , i te ideje ću se pridržavati do kraja sveta.nadam se da će prestati da piše i zagađuje teme okolo, do tada tu je ignore.
gagorder Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 nije burazer zoća, burazer ima tek narandžasti pojas.
burazer Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 pa nije kiza takav ^_^ Ja sam ok, Ti si ok, On nije ok. (imas dve ok-nosti!?)..bardan.(za ljubav potrebne su sve tri. uvek postoji taj Treci.)@thermal bug..govoris i o svjim zivotnim pozicijama kad utvrdjujes tudji identitet! gde se nalazi ta Ne-Ok-nost? drugo pitanje je: kako je nastala?
Turnbull Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 (za ljubav potrebne su sve tri. uvek postoji taj Treci.)Nemaš pojma. U ljubavi postoje igrača dva. Prvi si ti, drugi sam ja. I cim se stvori vise od tog' broja ni po koju cenu vise neces biti moja.Jer ja ne volim sa strane ja volim uvek jednu i dok je samo sa mnom smatram je za vrednu. U ovom slucaju ta jedna to si ti, zato bolje ne razmisljaj o broju tri.http://www.youtube.com/watch?v=vnH1YGB_n48
gospa buba Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Nemaš pojma. U ljubavi postoje igrača dva. Prvi si ti, drugi sam ja. I cim se stvori vise od tog' broja ni po koju cenu vise neces biti moja.Jer ja ne volim sa strane ja volim uvek jednu i dok je samo sa mnom smatram je za vrednu. U ovom slucaju ta jedna to si ti, zato bolje ne razmisljaj o broju tri....shime! kako je doshlo do toga da ti znash taj tekst? ^_^
Turnbull Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 (edited) I veliki pesnik Gete, nekada je bio dete :)A ja sam nekada bio srednjoškolac u devedesetim i išao na odeljenske žurke. (Još uvek mi se povraća od same pomisli na vinjak-kolu ) Edited September 19, 2013 by Syme
kgmr Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 što, pa to se i danas sluša, ja sam čula u domu zdravlja neku radio stanicu, i išla je pesma istog autora, vrhunski intro, mislila sam da stavim u sig.nešto 'nikad tuđa, nikad svoja, uvek samo moja'
Turnbull Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Meni je najbolja rima svih vremena iz "Oči boje duge":"Da nanesem ti bol, nikad nisam hteo. Nikad nisam hteo, a nisam ni smeo"KM, ne zabušavaj, idi na dečiju temu da mi odgovoriš na pitanje!
Turnbull Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Priznajem, u poseldnje vreme sam pomalo izgubio veru u Zoću. Umesto originalnih uzleta neverovatne gluposti, u poslednje vreme je izbaciovao samo banalnosti, opšta mesta, itsl. Nije tu bilo one iskre, onog, što bi rek'o Radovan, fundamenta. Ali, pogrešio sam, Zoća je još uvek onaj stari. Живот и стил Формуле живљења Недостатак осећања припадностиЈедно од осећања које људи све ређе осећају због тога што су усвојили „савремени” начин живота, јесте осећање припадности. Припадати некоме или нечему не означава само чињеницу да је неко сврстан у неку групу или класу, већ и да осећа емоционалну повезаност са том групом. Припадност је последица поистовећивања са неким или нечим и тесно је повезана са нечијим идентитетом.Породица је она природна група са којом су људи емоционално повезани и са којом осећају припадност. Након рођења, дете изграђује осећање припадности са својом породицом, јер је она „унутрашњи” и сигурни део света за разлику од непознатог и опасног спољашњег света. Уласком у тинејџерско доба млада особа често показује да јој је важније да припада групи вршњака него примарној породици. То се сматра нормалним, јер управо у том периоду млада особа почиње да експериментише са избором потенцијалног партнера са којим би касније могла да формира своју породицу.Иако млади људи покушавају да успоставе чвршћу припадност разним супкултурама, ови односи их не задовољавају на дуже време. И заиста, ако боље погледамо устројство шире заједнице, можемо да видимо да су веома ретке прилике у којима можемо да осетимо припадност и емоционалну повезаност са заједницом која је шира од рођачке.Појединац и заједница су међусобно зависни. Нити појединац може да се развије без заједнице, нити заједница може да се развија без појединца. Зато овај однос треба да буде у равнотежи, јер је једино тако могућ хармоничан развој и појединца и заједнице. Није добро када превладава менталитет индивидуализма, јер тада заједница постаје сервис за задовољење егоистичних интереса. Није добро ни када превладава менталитет колективизма, јер гуши слободу и креативност појединца којег подређује колективном реду. Иако нас странци често виде као народ склон колективизмима и национализмима, верујем да је тачна управо супротна дијагноза – да смо ми одавно постали народ индивидуалиста без изграђене колективне самосвести.Одрекли смо се оних друштвених ритуала који стварају осећање припадности, а који су веома важни за одржавање колективне свести и колективног идентитета. Доживљај припадности који имају они који, на пример, певају у хору, или који, играју коло, недоступни су младим генерацијама које са презиром гледају на ове „примитивне” активности. Атеисти су ускраћени за доживљај заједништва који имају верници који поје у цркви. Све је више оних који траже осећање припадности у утопљености у маси спортских, политичких или неких других навијача.И зато родитељи, ако заиста желите да ваша деца остану овде, а не да граде каријере по белом свету, учите децу да припадају овом поднебљу. Тако ће нам свима бити боље.Зоран Миливојевићобјављено: 05.10.2013. :0.6:Dobro doš'o nazad, Dr Z!
pacey defender Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Roditelji, sputavajte svoju decu i nemojte im otvarati vidike. Ne dao dobri Bog ako se neko dete odluči da ode u inostranstvo. Tako će nam svima biti bolje.
Turnbull Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 (edited) poje! Атеисти су ускраћени за доживљај заједништва који имају верници који поје у цркви. Edited October 4, 2013 by Syme
Takeshi Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 i da zajedno zanju zito, predu vunu i tkaju na razboju.dr.z sere za medalju i prodaje sredovecnima konzervativizam i neku izmisljenu tradiciju.
Recommended Posts