September 17, 201311 yr burazere, ja samo da kažem da te nikad ništa ne razumem :( volela bih da znam taj jezik.
September 17, 201311 yr burazere, ja samo da kažem da te nikad ništa ne razumem :( volela bih da znam taj jezik. ABCD.......TUVW...---> TA ('slova' se uce na 101 kursu. na visem stupnju, a ima ih 7, posle 10-tak godina , izgubices svoj zivotni okvir.(1 se zove nikad, od ukupno 11.)
September 17, 201311 yr Da li si razlišljao o ideji da napišeš neki naučni rad za jedan renomirani naučni časopis iz Rumunije?
September 17, 201311 yr burazer demonstrira neuspesnog roditelja, kome je uloga vaznija od nivoa kanala za komunikaciju. -_-
September 17, 201311 yr burazer demonstrira neuspesnog roditelja, kome je uloga vaznija od nivoa kanala za komunikaciju. -_-Blokirao ti se R1, pa demonizujes (progonis) burazera, stavljajuci sebe u ulogu (-) spasioca a nas u ulogu zrtve TUVC.... UFO...------> XCOM: terror from the deep
September 17, 201311 yr UFO...------> XCOM: terror from the deepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
September 17, 201311 yr off:@kingmaker...dobra asistencija!on:zaljubljenost.. (znam taj osecaj. N.BG. tereni, kosevi, kosarkaska lopta i tek na kraju dana, simpatija! u 'nju' smo bili svi zaljubljeni. transfer dana u zalazak sunca.) Edited September 17, 201311 yr by burazer