Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted
Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?
Piramida radosti.
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

burazere, ja samo da kažem da te nikad ništa ne razumem :( volela bih da znam taj jezik.

Posted
burazere, ja samo da kažem da te nikad ništa ne razumem :( volela bih da znam taj jezik.
ABCD.......TUVW...---> TA ('slova' se uce na 101 kursu. na visem stupnju, a ima ih 7, posle 10-tak godina , izgubices svoj zivotni okvir.(1 se zove nikad, od ukupno 11.)
Posted

Da li si razlišljao o ideji da napišeš neki naučni rad za jedan renomirani naučni časopis iz Rumunije?

Posted

burazer demonstrira neuspesnog roditelja, kome je uloga vaznija od nivoa kanala za komunikaciju. -_-

Posted
burazer demonstrira neuspesnog roditelja, kome je uloga vaznija od nivoa kanala za komunikaciju. -_-
Blokirao ti se R1, pa demonizujes (progonis) burazera, stavljajuci sebe u ulogu (-) spasioca a nas u ulogu zrtve TUVC.... UFO...------> XCOM: terror from the deep
Posted
UFO...------> XCOM: terror from the deep
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Posted (edited)
photo-thumb-3874.jpeg?_r=1378294202photo-thumb-884.jpg?_r=1378149254photo-thumb-168.jpg?_r=1378282826photo-thumb-288.jpg?_r=1378228922off:@kingmaker...dobra asistencija!on:zaljubljenost.. (znam taj osecaj. N.BG. tereni, kosevi, kosarkaska lopta i tek na kraju dana, simpatija! u 'nju' smo bili svi zaljubljeni. transfer dana u zalazak sunca.) Edited by burazer
Posted (edited)

nije lepo marija, ponašaj se.

Edited by gagorder
Posted

Meni je palo na pamet da je burazer Milivojevic licno.

Posted
Meni je palo na pamet da je burazer Milivojevic licno.
+1