Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted (edited)

:lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...

Edited by Syme
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

toni je anti-naci, pro.etnički nemac koji tako ništa ne bi izjavioza prvopomenutu dvojicu se pozivam na peti amandman

Posted
Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...
:lolol:Fenomenalno.
Posted

svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.

Posted

matronaoš mi budeš ljubavnica, ono spenki fazon?

Posted
svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.
:lolol: :lolol:
Posted
:lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...
u latentnom duhu burnog dogadjaja.. (ja cu se isto deklarisati, na 'drugom' topicu.).
Posted

Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?

Posted
Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?
u boji
Posted (edited)

Pa maločas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans?

Edited by Syme
Posted (edited)

Nisam siguran da znaš kada prestaje detinjstvo.

Edited by Syme
Posted
Pa malošas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans?
..slučajno! tehničke poteškoće, ili omaška!? ne znam, prvi put menjam, ali samo formu.
Posted (edited)

detetu ne moze da se prividja, ali moze da kontaminira odraslog. (narodski receno, zaludjuje)

Edited by burazer