Jump to content

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Featured Replies

• Author

:lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...

Edited by Syme

• Replies 1.8k
  • Views 144.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

toni je anti-naci, pro.etnički nemac koji tako ništa ne bi izjavioza prvopomenutu dvojicu se pozivam na peti amandman

burazer izvlači najbolje iz svih :sleep:

Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...
:lolol:Fenomenalno.

svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.

matronaoš mi budeš ljubavnica, ono spenki fazon?

svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.
:lolol: :lolol:
:lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...
u latentnom duhu burnog dogadjaja.. (ja cu se isto deklarisati, na 'drugom' topicu.).
  • Author

Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?

Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?
u boji
  • Author

Pa maločas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans?

Edited by Syme

šime, priviđa ti se iz deteta.

• Author

Nisam siguran da znaš kada prestaje detinjstvo.

Edited by Syme

Pa malošas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans?
..slučajno! tehničke poteškoće, ili omaška!? ne znam, prvi put menjam, ali samo formu.

detetu ne moze da se prividja, ali moze da kontaminira odraslog. (narodski receno, zaludjuje)

Edited by burazer