September 13, 201311 yr Author :lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati... Edited September 13, 201311 yr by Syme
September 13, 201311 yr toni je anti-naci, pro.etnički nemac koji tako ništa ne bi izjavioza prvopomenutu dvojicu se pozivam na peti amandman
September 13, 201311 yr Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati... :lolol:Fenomenalno.
September 13, 201311 yr svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.
September 13, 201311 yr svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja. :lolol:
September 13, 201311 yr :lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...u latentnom duhu burnog dogadjaja.. (ja cu se isto deklarisati, na 'drugom' topicu.).
September 13, 201311 yr Author Pa maločas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans? Edited September 13, 201311 yr by Syme
September 13, 201311 yr Author Nisam siguran da znaš kada prestaje detinjstvo. Edited September 13, 201311 yr by Syme
September 13, 201311 yr Pa malošas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans? ..slučajno! tehničke poteškoće, ili omaška!? ne znam, prvi put menjam, ali samo formu.
September 13, 201311 yr detetu ne moze da se prividja, ali moze da kontaminira odraslog. (narodski receno, zaludjuje) Edited September 13, 201311 yr by burazer