Turnbull Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 (edited) :lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati... Edited September 13, 2013 by Syme
boshoku Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 toni je anti-naci, pro.etnički nemac koji tako ništa ne bi izjavioza prvopomenutu dvojicu se pozivam na peti amandman
harper lee Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati... :lolol:Fenomenalno.
gagorder Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja.
boshoku Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 matronaoš mi budeš ljubavnica, ono spenki fazon?
Agni Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 svima će vam stići faktura. ima da grlite burazera ko deda šljivu, pod pretnjom prinudnog izvršenja. :lolol:
burazer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 :lolol:Edit: Ali ne razumeš, ja sam uvideo da svi burazeru problemu potiču iz genitalne faze. Poručujući mu da se na mome klati, ja se u stvari nadam da će on shvatiti na čemu se to zapravo klati...u latentnom duhu burnog dogadjaja.. (ja cu se isto deklarisati, na 'drugom' topicu.).
Turnbull Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?
burazer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Burazeru, brate, kakav ti je to novi avatar?u boji
Turnbull Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 (edited) Pa maločas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans? Edited September 13, 2013 by Syme
Turnbull Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 (edited) Nisam siguran da znaš kada prestaje detinjstvo. Edited September 13, 2013 by Syme
burazer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Pa malošas ti bila neka cica. Jel ti to prolaziš kroz krizu identiteta ili je u pitanju neki multiple personality disorder, pa si čas ženska u štiklama, a čas trougao duginih boja? Ili je pak u pitanju performans? ..slučajno! tehničke poteškoće, ili omaška!? ne znam, prvi put menjam, ali samo formu.
burazer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) detetu ne moze da se prividja, ali moze da kontaminira odraslog. (narodski receno, zaludjuje) Edited September 13, 2013 by burazer
Recommended Posts