Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted
ja živa nisam.
..jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se :lolol:

Posted

...reči, reči reči!

ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se :lolol:
@thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.
Posted

Jedna, na neki način, dopuna. Pitao sam šta će Milivojević u Psihijatrijskoj sekciji Srpskog lekarskog društva i nisam dobio odgovor. U međuvremenu sam naišao na preporuku za jednog kliničkog psihologa koji je član istog udruženja. klik (8:13)

Posted
@thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.
nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(
Posted (edited)
nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(
mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?
zaljubljenos je za decu
a' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija....... Edited by burazer
Posted

sama si kriva kaga prihvataš za sagovornika...trči doma i trpaj sos od sarme u nutrinu sarme, ženo :fantom:

Posted
mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?a' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija.......
detinjstvo prestaje kad naučiš šta je apostrof i gde mu je mesto.
Posted
..jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)
je l' ovo gratis ili moram da platim?
Posted
je l' ovo gratis ili moram da platim?
moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila
Posted
moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila
apsolutno svaku hipotezu bih podnela: da sam stvarno zagrlila leproznog hobita, šreka, kalifornijskog kondora ili čak infamous blobfish. međutim, ako treba stvarno na kraju da shvatim da sam grleći tebe prigrlila sebe, momentalno ću se usrati. u najlonke i pencil skirt.
Posted
Na mome se klatis...
Eto sta duzi boravak u virtuelnom prostoru sa Miralemom, Milogledom, Toni Adamsom i slicnima ucini od nekada finog coveka...