burazer Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ja živa nisam...jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)
gospa buba Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se
burazer Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ...reči, reči reči! ooo, sveti generatoru rechi, klanjam ti se @thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.
Malkmus Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Jedna, na neki način, dopuna. Pitao sam šta će Milivojević u Psihijatrijskoj sekciji Srpskog lekarskog društva i nisam dobio odgovor. U međuvremenu sam naišao na preporuku za jednog kliničkog psihologa koji je član istog udruženja. klik (8:13)
gospa buba Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 @thermal bughvala sto si napisala post koji sam u potpunosti razumeo. tvoju ironiju.nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(
burazer Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 (edited) nema na chemu, ali stvarno choveche!jel to mora tako? razumem kad je polemika, pa se ironishe, podvlache poente itakoto.al brate stalno :(mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?zaljubljenos je za decua' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija....... Edited September 12, 2013 by burazer
boshoku Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 sama si kriva kaga prihvataš za sagovornika...trči doma i trpaj sos od sarme u nutrinu sarme, ženo
gagorder Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 mora tako kada su deca u pitanju. nisam siguran da znas kad prestaje detinjstvo?a' pocinje u analnoj fazi zivota. kontrolisanje, prijatnost, fiksacija.......detinjstvo prestaje kad naučiš šta je apostrof i gde mu je mesto.
gagorder Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 ..jesi ozivela!? :) (posebno je znacajna simbioza II stepena i deciji inverzni roditelj koji od malena, primoran, uci da brine. kada se osvesti gubitnicki dramski trougao u poridici, tu sve pocinje, preostaje pobednicki. nije problem!)je l' ovo gratis ili moram da platim?
mire Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 jos placem od smeha, boskitj razjasnjava burazera
burazer Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 je l' ovo gratis ili moram da platim?moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila
gagorder Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 moras da platis..da rasiris ruke i da me cvrsto zagrlis, tako duugo, dok ne shvatis koga si zagrlila apsolutno svaku hipotezu bih podnela: da sam stvarno zagrlila leproznog hobita, šreka, kalifornijskog kondora ili čak infamous blobfish. međutim, ako treba stvarno na kraju da shvatim da sam grleći tebe prigrlila sebe, momentalno ću se usrati. u najlonke i pencil skirt.
Agni Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Na mome se klatis...Eto sta duzi boravak u virtuelnom prostoru sa Miralemom, Milogledom, Toni Adamsom i slicnima ucini od nekada finog coveka...
Recommended Posts