radnik Posted August 16 Posted August 16 Tako slabe pare za urednicka mesta? Nije ni cudo sto je slaba vajda.
svashtabezneshto Posted August 17 Posted August 17 seća li se neko još da je u prvoj postavci newsmaxa u srbiji sloba georgiev bio glodur? 1
jorma shparga Posted August 17 Posted August 17 6 hours ago, mraki said: Hoće li uspeti naći i spikera koji zna da čita? Oni ne citaju, oni osecaju vesti. A nesto sto je zapocelo sa Georgijevim realno i mora da se zavrsi sa Peconijem... 1
kud u maglu Simoviću Posted August 17 Posted August 17 da, a ide i priča da juri zamenu za milomira koji je otišao na informer
*edited by mod Posted August 17 Posted August 17 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: da, a ide i priča da juri zamenu za milomira koji je otišao na informer Jebote to sranje ima da dobije nacionalnu frekvenciju... 1
msv Posted August 17 Posted August 17 11 hours ago, svashtabezneshto said: seća li se neko još da je u prvoj postavci newsmaxa u srbiji sloba georgiev bio glodur? Tada je licencu držala UM, a ne Telekom
mraki Posted August 17 Posted August 17 (edited) 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da, a ide i priča da juri zamenu za milomira koji je otišao na informer Transfer decenije. S magarca na magarca! Edited August 17 by mraki 2
Milosh76 Posted August 18 Posted August 18 Hepi se gasi i njegovu frekvenciju "dobija" Informer? Jel to plan?
kud u maglu Simoviću Posted August 18 Posted August 18 ma jok samo mi je enigma kako je milomir uspeo da pobegne
Hamlet Strašni Posted August 19 Posted August 19 Skočio u klozetsku šolju i čekao da neko povuče vodu? 1 1
jorma shparga Posted August 19 Posted August 19 nije Milomir pobegao, on je samo promenio kancelariju u firmi u kojoj sedi/radi...
April Posted August 20 Posted August 20 (edited) Bujo, spavaš li mirno? p.s. Mada, pre bih strepeo da sam Igor Božić... Edited August 20 by April
Grunf Posted August 20 Posted August 20 45 minutes ago, April said: Bujo, spavaš li mirno? p.s. Mada, pre bih strepeo da sam Igor Božić... sto? ja bas ne vidim kog novinara sa n1 bi mogli da dovuku? u tehniku su im vec zagrabili, ali stvarno ne vidim ko bi od novinara otisao tamo. klinci ne bi, jer su nalozeni sto rade tamo, seniori imaju pristojne plate i uslove.
Recommended Posts