salerokada Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Ona je još uvek PR hitne pomoći? Ako jeste i ako bi otišla sa te pozicije zbog jutarnjeg na Hepiju to bi bilo odlično.
James Marshall Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 ona bi trebalo valjda da je u peMziji odavno
mraki Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) Trebalo bi ali nije. Kaže da joj je posao u hitnoj prioritet, i pre će odustati od rada na tv-u nego od toga. Koliko je meni cela njena pojava nenormalna i nejasna, nemam reči. Žena godinama degradira ustanovu koju predstavlja vucarajući se po raznim emisijama i tabloidima, daje neprimerene izjave, ne ide u penziju ni kad bi po zakonu morala... Zar je zaista dovoljno da tako neka, u suštini nebitna osoba malo ishvali vodju i da sva pravila prestanu da važe? Da li je baš tako jednostavno ili ima još nešto što mi promiče? Edited March 3, 2018 by mraki
James Marshall Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Znam da nije, ali isto tako znam i da bi trebalo da bude. A na sve ovo tvoje samo mogu da se potpišem. Imam osjećaj da se ona u jednom momentu potpuno otkačila i da je sad ono, entitet za sebe, kao da je terminatorova ruka dobila svoju svijest. Imam osjećaj da ona odavno zapravo ne radi u tom Urgentnom (ili gdje već šljaka) već da se ona uredno svako jutro spremi, okreči fasadu, dođe u tamo gdje već dolazi a da tamo nemaju srca da joj kažu: "Nado ti ne radiš ovdje odavno" već je ono puštaju uđe, da bleji po zgradi a da im još i dobro dođe jer niko drugi ne bi htio da se smara sa kamerama svako jutro.
InvisibleLight Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Sta je ovo, bljuc i kurir stite hepi, neko zakuvavanje poteklo iz rijalitija S fb steanice malnarove sladje, krece na marica, peconija i vucica 😄👍 Okacila i pretnju maricu kako ce ga prebiti a ovaj se uplasio i zvao policiju😄😄😄
Milošica Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 (edited) Jebo te život Edited July 13, 2020 by Milošica
Jumanji Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Nit da se smejes, nit da places, al tuga svakako [emoji55]
ragasto Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Pa da...možda grešim, ali mi izgleda da ovaj ima malo ozbiljnije probleme od LSDa i Vinjaka.
msv Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Iživljavanje nad tim reporterom diskutabilnog mentalnog zdravlja im je nekakav redovni segment jutarnjeg. Bude viralno s vremena na vreme kad neko sa tvitera snimi.
Fakundo Sava Posted July 13, 2020 Posted July 13, 2020 Kod Treše Tešanovića slušam razgovor sa bivšim izbacivačem iz Parova Iako smo sve takve gadosti očekivali i nije nikakvo izneneđenje ovako kada ispriča neko iz prve ruke mučnina me hvata Hepi je odavno trebalo da bude ugašen a Marić u zatvor
Frank Pembleton Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 Ovaj dečko se zove Marko Dolaš i kao glumac je...Ako vam je do mazohizma guglajte.... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts