Jump to content
IGNORED

Happy TV

salerokada

Recommended Posts

Posted

Ona je još uvek PR hitne pomoći?
Ako jeste i ako bi otišla sa te pozicije zbog jutarnjeg na Hepiju to bi bilo odlično.

Posted

ona bi trebalo valjda da je u peMziji odavno

Posted (edited)

Trebalo bi ali nije. Kaže da joj je posao u hitnoj prioritet, i pre će odustati od rada na tv-u nego od toga.

Koliko je meni cela njena pojava nenormalna i nejasna, nemam reči. Žena godinama degradira ustanovu koju predstavlja vucarajući se po raznim emisijama i tabloidima, daje neprimerene izjave, ne ide u penziju ni kad bi po zakonu morala... Zar je zaista dovoljno da tako neka, u suštini nebitna osoba malo ishvali vodju i da sva pravila prestanu da važe? Da li je baš tako jednostavno ili ima još nešto što mi promiče?

Edited by mraki
Posted

Znam da nije, ali isto tako znam i da bi trebalo da bude. A na sve ovo tvoje samo mogu da se potpišem. Imam osjećaj da se ona u jednom momentu potpuno otkačila i da je sad ono, entitet za sebe, kao da je terminatorova ruka dobila svoju svijest. Imam osjećaj da ona odavno zapravo ne radi u tom Urgentnom (ili gdje već šljaka) već da se ona uredno svako jutro spremi, okreči fasadu, dođe u tamo gdje već dolazi a da tamo nemaju srca da joj kažu: "Nado ti ne radiš ovdje odavno" već je ono puštaju uđe, da bleji po zgradi a da im još i dobro dođe jer niko drugi ne bi htio da se smara sa kamerama svako jutro. 

• 1 year later...
Posted

Sta je ovo, bljuc i kurir stite hepi, neko zakuvavanje poteklo iz rijalitija

S fb steanice malnarove sladje, krece na marica, peconija i vucica 😄👍

Screenshot_20200208-153619_Facebook.thumb.jpg.4f40d5be08e56cb1973ddd72e96b406a.jpg

Okacila i pretnju maricu kako ce ga prebiti a ovaj se uplasio i zvao policiju😄😄😄

• 5 months later...
Posted (edited)

Jebo te život

Edited by Milošica
Posted

Nit da se smejes, nit da places, al tuga svakako [emoji55]

Posted

Pa da...možda grešim, ali mi izgleda da ovaj ima malo ozbiljnije probleme od LSDa i Vinjaka.

Posted

Iživljavanje nad tim reporterom diskutabilnog mentalnog zdravlja im je nekakav redovni segment jutarnjeg. Bude viralno s vremena na vreme kad neko sa tvitera snimi.

Posted

Pa kako to dospe na tv, makar i na Hepi? :blink:

Posted

Kod Treše Tešanovića slušam razgovor sa bivšim izbacivačem iz Parova 

Iako smo sve takve gadosti očekivali i nije nikakvo izneneđenje ovako kada ispriča  neko iz prve ruke mučnina me hvata

Hepi je odavno trebalo da bude ugašen a Marić u zatvor 

Posted

Ovaj dečko se zove Marko Dolaš i kao glumac je...
Ako vam je do mazohizma guglajte

.... Shiit has hit the fan!