January 27, 201510 yr Сада знам колико ти је година јер ниси реаговао на Милу Chtulu. Наравно да нисам озбиљан, а није ни роггер. Чуј, светла тачка српске телевизије. Могли би тако да гласамо и за најбољег уредника ТВ Пјонгјанг.
January 27, 201510 yr Slažem se za Velju Pavlovića, možda bi mogli pomenuti i Miru Adanju Polak.... ali nekako to je druga kategorija autorskih emisija ipak Marić vodi jedan talk show program. Konačno da neko istakne Miru Adanju Polak. A šta tek reći o novinarskoj gromadi Mariću... Roggere, živ mi ti!
January 27, 201510 yr Сада знам колико ти је година јер ниси реаговао на Милу Chtulu. Наравно да нисам озбиљан, а није ни роггер. Чуј, светла тачка српске телевизије. Могли би тако да гласамо и за најбољег уредника ТВ Пјонгјанг. Znaš koliko mi je godina još od one teme o Smitsima :) Jebiga, baš sam ovih dana gledao neke emisije sa njim i išla mi para na uši, zato sam ishitreno reagovao. Izvini
January 27, 201510 yr Pa ako bih malo bolje razmislio najzanimljivija emisija na TVu mi je Agape i samim tim Aleksandar Gajšek. kako izdržavaš?
January 27, 201510 yr to srbine da ne ispadnu neke rl aluzije, ja ni ne znam ko je rogger. a srbine je trebalo da bude sa ™