Прслин Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Или храните после поноћи. А негде је увек поноћ.
Прслин Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Сада знам колико ти је година јер ниси реаговао на Милу Chtulu. Наравно да нисам озбиљан, а није ни роггер. Чуј, светла тачка српске телевизије. Могли би тако да гласамо и за најбољег уредника ТВ Пјонгјанг.
kblo konza Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Slažem se za Velju Pavlovića, možda bi mogli pomenuti i Miru Adanju Polak.... ali nekako to je druga kategorija autorskih emisija ipak Marić vodi jedan talk show program. Konačno da neko istakne Miru Adanju Polak. A šta tek reći o novinarskoj gromadi Mariću... Roggere, živ mi ti!
Tsai Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Сада знам колико ти је година јер ниси реаговао на Милу Chtulu. Наравно да нисам озбиљан, а није ни роггер. Чуј, светла тачка српске телевизије. Могли би тако да гласамо и за најбољег уредника ТВ Пјонгјанг. Znaš koliko mi je godina još od one teme o Smitsima :) Jebiga, baš sam ovih dana gledao neke emisije sa njim i išla mi para na uši, zato sam ishitreno reagovao. Izvini
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Pa ako bih malo bolje razmislio najzanimljivija emisija na TVu mi je Agape i samim tim Aleksandar Gajšek. kako izdržavaš?
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 zapravo ja i ne gledam TV to srbine
James Marshall Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 И онај прави је био наш! mislio sam naš
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 to srbine da ne ispadnu neke rl aluzije, ja ni ne znam ko je rogger. a srbine je trebalo da bude sa ™
kblo konza Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 roggere, brate i rođače! kako ceniš đukin, a kako anđusov rad?
Recommended Posts