Jump to content

Happy TV

Featured Replies

Tata Brada :s_w: 

Ja mislio on pokojni :ph34r:

• 3 months later...
  • Replies 145
  • Views 22.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hepi je prešao igricu u nekim od jutarnjih vesti, kao “pokrivalicu” za vest o utakmici srbija - andora pustili su sliku sa igrice fifa24 da ne bi dodatno zbunjivali gledaoce setovali da meč igraju

• vememah
    vememah

I ovoga su iskopali.      

• Pa to je full udbaški mod, sve opcije su na tacni i puštaju se u javnost kako Služba naredi - malo Vesna Pešić, malo Šešelj...malo Marko Nikezić, malo Dobrica Ćosić...malo rok, malo folk 

Posted Images

• Popular Post

hepi je prešao igricu

u nekim od jutarnjih vesti, kao “pokrivalicu” za vest o utakmici srbija - andora pustili su sliku sa igrice fifa24

da ne bi dodatno zbunjivali gledaoce setovali da meč igraju srbija - andora

image.gif

Screenshot-199.png

Maštovito, nema šta!

Mislim da su potrebna prava za prikazivanje od UEFA da bi prikazali inserte u vestima. Neke televizije često koriste fotografije kada izveštavaju sa sportskih događaja na koje nemaju pravo prenosa.

naravno da su potrebna prava, al ideja da pustiš igricu

gospode

peconi

Kakav je to šibicarski mozak. Nemaju realnu potrebu da fingiraju, ali ječe od njih. Kao da ih radi stvaranje iluzije od stvarnosti.

Na igrici imamo lepse dresove

mislim da postoji neki minimum hajlaca koji je free to air

pogotovo za televizije iz državnog sistema, ne bi njih Arena jurila

ovde će pre biti kurcobolja, ukucali na YT i uzeli random video, nisu ni primetili da nešto nije u redu

Edited by levi

Obrnuli igricu

Spoiler

Jova

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

naravno da su potrebna prava, al ideja da pustiš igricu

gospode

peconi

Uh ništa novo. Bar jednom su u nekim izveštajima iz Ukrajine puštali ratne igrice tipa DAYZ.

17 hours ago, levi said:

mislim da postoji neki minimum hajlaca koji je free to air

da, mislim da ima neko ograničenje na 30ak sekundi koje ne podležu autorskim pravima ako su u svrhu informisanja.