June 11Jun 11 Popular Post hepi je prešao igricuu nekim od jutarnjih vesti, kao “pokrivalicu” za vest o utakmici srbija - andora pustili su sliku sa igrice fifa24 da ne bi dodatno zbunjivali gledaoce setovali da meč igraju srbija - andora
June 11Jun 11 Maštovito, nema šta!Mislim da su potrebna prava za prikazivanje od UEFA da bi prikazali inserte u vestima. Neke televizije često koriste fotografije kada izveštavaju sa sportskih događaja na koje nemaju pravo prenosa.
June 11Jun 11 Kakav je to šibicarski mozak. Nemaju realnu potrebu da fingiraju, ali ječe od njih. Kao da ih radi stvaranje iluzije od stvarnosti.
June 11Jun 11 mislim da postoji neki minimum hajlaca koji je free to airpogotovo za televizije iz državnog sistema, ne bi njih Arena jurilaovde će pre biti kurcobolja, ukucali na YT i uzeli random video, nisu ni primetili da nešto nije u redu Edited June 11Jun 11 by levi
June 12Jun 12 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:naravno da su potrebna prava, al ideja da pustiš igricupeconiUh ništa novo. Bar jednom su u nekim izveštajima iz Ukrajine puštali ratne igrice tipa DAYZ.
June 12Jun 12 17 hours ago, levi said:mislim da postoji neki minimum hajlaca koji je free to airda, mislim da ima neko ograničenje na 30ak sekundi koje ne podležu autorskim pravima ako su u svrhu informisanja.